2777
2789

اول قل دوم مریض شد دوبار بردمش دکتر الان هر دوتا باهم اسهال شدن ببخشیدا ولی مدفوعشون انگاری چرک هستش  امروز هم جمعه هستش همه جا بسته اس مجبورم فردا ببرموشون دکتر تو رو خدا بگین تا فردا چی بدم که بدتر نشن

اسهال یعنی عفونت

آب سیب بهشون بده پوره سیب زمینی

مایعات فراوون

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اسهال یعنی عفونتآب سیب بهشون بده پوره سیب زمینیمایعات فراوون

پوره سیب که اصلا نمیخورن یجوری دهنشون می‌بندن ..موز میدم کاش یکم بهتر بشن با پودر او ار اس و پدی لاکت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوره سیب که اصلا نمیخورن یجوری دهنشون می‌بندن ..موز میدم کاش یکم بهتر بشن با پودر او ار اس و پدی لاک ...

اگه دلپیچه داره براشون شربت بگیر گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ویروسه من دیروز رفتم خونه مامانم گفت من چند روز درگیر بودم خوب شده بود فکر کنم دخترم گرفته خب مادر جان بگو مریضی نیام  خونت 😔

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ویروسه من دیروز رفتم خونه مامانم گفت من چند روز درگیر بودم خوب شده بود فکر کنم دخترم گرفته خب مادر ج ...

وای خیلی بده بخدا من که دیگه کم آوردم خواهر شوهرم خدالعنتش کنه همون بچه اش مریض بود آوردش دوقلوها منم مریض شدن

پوره سیب که اصلا نمیخورن یجوری دهنشون می‌بندن ..موز میدم کاش یکم بهتر بشن با پودر او ار اس و پدی لاک ...

اره اینا خوبن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋