2777
2789
عنوان

خواهشا بیاید بگید حق با منه یا نه

85 بازدید | 18 پست

حدودا یک ساله مهاجرت کردیم شهر دیگه و من جهیزیه مو کامل نیاوردم ( بخاطر یسری دلایل ) 

خب وقتی بهترین مدل لباسشویی رو خریدم گذاشتم خونه پدرم 

و الان تو خونمون نداریم 

خب سختمه با وجود شاغل بودن یکساله مداوم با دست لباس بشورم بخاطر همین مقداری لباس همیشه میمونه تو سید یا حموم 

شاغلم کارای دیگمم هست نمیشه که همش با دست 

الانم دعوا راه انداخت که لباسا بو انداختن تو حموم

خب میاوردی دکوری نخریدی که 

نیاوردی هم باید بشوری 

یا بدین بیرون بشورن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میاوردی دکوری نخریدی که نیاوردی هم باید بشوری یا بدین بیرون بشورن

گفتم که بخاطر یسری دلایل نیاوردیم که دلایل هم مریوط به همسرمه 

ایا حق داره گیر بده یا غر بزنه؟

جهیزیه خریدن وظیفه شما نیس که به خاطرش دعوا بندازه. یه لطف و کمک از طرف خانوادتونه. خیلی دلش میخواد لباسا نمونن یا خودش بشوره یا یکی بخره. حالا خوبه چیز خیلی گرونیم نیس. همه جام قسطی میدن.

خب علت نیاوردن وسایل چیه؟ خب راست میگه لباس وقتی بو میگیره هم بوی خییییلی بدی میگیره هم اینکه لباس خراب میشه و این بوی رطوبت ازش نمیره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جهیزیه خریدن وظیفه شما نیس که به خاطرش دعوا بندازه. یه لطف و کمک از طرف خانوادتونه. خیلی دلش میخواد ...

الان کلی دعوا راه انداخت که لباسا حمونو کثیف کردن 

انگار من کلفتم همش با دست بشورم

باید جهیزیتو میاوردی 

شوهرت وقتی میبینه جهیزیه لباسشویی داره طبیعیه که یکی جدبد نخره

نمیگم حق با کدومتونه به هر حال شوهرت هم باید درکت کنه ولی شما لطفا برو بیارش سر هیچ پوچ باهم بحث نکنید

بنظرت یکسال با دست لباس شستن اسونه ؟

نه اصلا اسون نیست، باید صحبت کنید و وسایل ضروری و بیارید یا تهیه کنید ولی اینم که لباس ها و حمام بو بگیره خب اصلا جالب نیست دیگه هست؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫