2777
2789
عنوان

درمان لاغری

72 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. به نظر شما نخوردن صبحانه باعث لاغری میشه ؟ شب بیداری چطور؟ میتونه باعث لاغری بشه ؟ من وزنم در کل کمه ، یه مدته بدتر شدم . از صبحانه بدم میاد اصلا نمی‌خورم تا ۱۲ ظهر، شبا هم دیر میخوابم . کسی تجربه‌ای داره ؟

دو تاش دلیل اصلی لاغریه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ !هم شب بیداری هم صبحانه نخوردن ! خیلی وقته سبک زندگیم اینه.

بله 

خوابت باید هشت ساعت باشه

صبحانه هم وعده اصلیه

اگه ادامه بدی دچار بیماریهای جبران ناپذیری میشی

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

اهل ورزش هم هستم

ورزش خوبه مهم غذا و خوابته

ورزش کنی با رعایت خواب و غذات بدنت خیلی خوش فرم و با عظله میشه

بله خوابت باید هشت ساعت باشهصبحانه هم وعده اصلیهاگه ادامه بدی دچار بیماریهای جبران ناپذیری میشی

خوابم که از۸ ساعت بیشتره ولی بیشترش تو روزه . چرا تو نت زده صبحانه نخوردن چاق میکنه؟! ملتو گمراه میکنن!!😐

خوابم که از۸ ساعت بیشتره ولی بیشترش تو روزه . چرا تو نت زده صبحانه نخوردن چاق میکنه؟! ملتو گمراه میک ...

عزیزم خواب شب خواب شب خواب شب

یک هورمون تو بدن همه هست که فقط تو خواب شب ترشح میشه خیلی مفیده

صبحانه غذای اصلیه حتما مصرف کنید و انرژیتون رو تو روز ببینید

حالا میخای چاق شی یا لاغر؟ 

عزیزم خواب شب خواب شب خواب شبیک هورمون تو بدن همه هست که فقط تو خواب شب ترشح میشه خیلی مفیدهصبحانه غ ...

گفتم که لاغرم الان یه مدته که دیگه زیادی لاغر شدم . پیش خودم گفتم شاید به خاطر نخوردن صبحانه باشه . میخوام یکم چاق بشم

گفتم که لاغرم الان یه مدته که دیگه زیادی لاغر شدم . پیش خودم گفتم شاید به خاطر نخوردن صبحانه باشه . ...

خوابت رو تنظیم کن فقط خواب شب

صبحانه هم حتما بخور

اشتها نداری قرص فیت فیس عالیه