2777
2789
عنوان

بچه نیارید اگه توان ندارید

144 بازدید | 12 پست

کی گفته بهتون بچه بیارید زندگیتون عوض میشه شوهرتون آدم میشه فقط گند میزنید به زندگی یه نفر دیگه وقتی یه زندگی به وجود میارید در قبالش مسئولید گند نزدید به زندگی یه نفر بعد بهش بگید تو رو آوردم بابات درست شه نمی‌دونم من بخاطر شما موندم وگرنه میرفتم زندگیم میکردم سر هر چیز کوچیکی بچه خودت نفرین کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا الان گناه من چیه که نمیتونم با مادرم حرف بزنم از هر چیز کوچیکی کوه میسازه بگی یه چیز زشته داد و هوار و خود زنی یه تیکه فرش لک بشه خود زنی جیغ و داد سر هر چیز کوچیکی نفرین آرزو مرگ کردن تو که زندگیت اینجوری بود خودت توان تحملش نداری چرا بچه میاری اونم بدبخت کنی بعد دق دلتو سر بچه خالی کنی 

متاسفانه خیلی ها الان میان بهت میپرن

بپرن به درک زدن زندگی سه بچه رو نابود کردن با فکر اینکه بچه بیاد زندگی شیرین میشه 

همش جیغ و داد و دعوا و نفرین فکر نکنم تا الان تونسته باشم نیم ساعت با مامانم حرف بزنم بعدش قهر نکنه سر بیخود ترین چیز 

دقیقا اینو به اون پسرایی بگو که میگن چرا دخترا دنبال شوهر پولدار می‌گردن خب عزیزم چون توی فقر نمیشه ...

وضع مالی خوب باشه ولی اخلاق نباشه واقعاً هیچ فایده ای نداره تو زندگیم هر روز اینو دارم درک می‌کنم روانی میشم

اگه میخواید بمونید سر زندگیتون بمونید ولی اگه می‌خواین برای هر روز موندن تو سر بچه سر کوفت بزنید به خاطر شما موندم و تو خونه همش جنگ و دعوا باور کنید بزارید برید برای روان اون بچه بهتره حداقل میگه مادر ندارم نه اینکه....

کلا ازدواج ترسناکه همه دارن از شوهرشون مینالن😬

به خودم قول دادم مثل مامانم ازدواج سنتی نکنم ازدواج هم کردم اول از زندگی خودم و طرف مقابل مطمئن بشم بعد بچه دار شم نه اینکه بچه رو امیدی برای آدم شدن طرف ببینم