2777
2789
عنوان

درد و دل

184 بازدید | 43 پست

دیشب خواهر شوهرم 20تا قرص خورده و بردنش بیمارستان شوهرمنو برادر شوهرم ومادرشوهرم رفتن برادر شوهرم تازه کارشو از دست داده مادرشوهرمم هنوز حقوق نگرفته شوهرم کل مخارج و پرداخت کرده خودش ک نداشت زنگ زد گفت به من پول بزن من خودم کارمندم ولی از رو پولی ک برای پاس کردن چک گذاشته بودم دادم من این ماه سونوگرافی و اکو قلب جنین دارم خودش نزدیک ده یازده میلیونی میشه چون سه قلو باردارم ک حقوق شوهرم می‌ره برا اون من از دیشب کلی حرص خوردم چجوری چک و پاس کنیم مادر شوهرم اینام از این اخلاقا ندارن پول پس بدن کلی دعوا گرفتم با شوهرم طوری ک حالم بد شد چیکار کنم به نظرتون

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نده بهشون خودت مهم تری

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  طوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نده بهشون خودت مهم تری

داده دیگ دیشب دو نصف شب زنگ زد پول بزن می‌تونستن جور کنن ولی من دادم الان هی به چک فک میکنم حالم بد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیشتر به جای اینکه به بقیه پیاما دقت کنم بیشتر روی سه قلو بودم مبارکت باشه انشالا سالم بغل بگیریش ...

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داده دیگ دیشب دو نصف شب زنگ زد پول بزن می‌تونستن جور کنن ولی من دادم الان هی به چک فک میکنم حالم بد ...

خب ولش کن دیگه گذشته

پسش میدن اخرش

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  طوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

چک واسه کیه؟اگه واسه شوهرته ک خودش باید جواب بده.اگه واسه خودته ک حالا از پدری برادری بگیر جاشو پر کن بعدن بهشون میدی .فعلن وضعیتت طوریه زیاد خودتو نگران نکن

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
واقعا که. یه کم شرایط رو در نظر بگیرین

بابا بچه مهمه یا خواهر شوهرش؟

واقعا که. یه کم شرایط رو در نظر بگیرین

به خدا اصلا نمی‌دونم چیکار کنم می‌خوام به مادر شوهرم بگم میترستم شوهرم ناراحت شه ولی اصلا نمی‌دونم چطوری بیان کنم مادر شوهرم فک کرده لابد برادر شوهرم حساب کرده آخه من به حساب اون زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40