2777
2789
عنوان

مادر دیکتاتور

77 بازدید | 4 پست

سلام واقعا  ادم باید با مادری که فقط میگ حرف خودمه و تا میایی مخالفت میکنی میشی ادم بده من خوب مثلا دوست نداشتم برم جایی البته این بهونشه میگه جایی که من میگم نباید بری هرچی من میگم دیگ کم آوردم از دستش 

مامان منم همینهچبزی نمیگم سعی میکنم کارامو برنامه هامو براش نگم و دروغ بهش میگم زیاد که گیر نده

فک کردم خودم بد شانسم من درگیر نشدم .خودم زدم به کری کوری لالی میشه خصوصی بهت پیام بدم ازت بپرسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم خودم بد شانسم من درگیر نشدم .خودم زدم به کری کوری لالی میشه خصوصی بهت پیام بدم ازت بپرسم

منم همینم بیشتر وقتا کوتاه میام بحث نمیکنم یا کارایی که میخوام بکنم کنسل میکنم کلا خسته شدم از رافتاراش بخاطر همین کوتاه میام سریع

بده عزیزم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

منم همینم بیشتر وقتا کوتاه میام بحث نمیکنم یا کارایی که میخوام بکنم کنسل میکنم کلا خسته شدم از رافتا ...

دقیقا منم همینم نمیدونم ،چرارشانس ما اینقدر گوهه،