2777
2789

خانوما من باردارم دکترم فاطمه ابراهیمی ،کارش خیلی خوبه مطبشم تهرانه ولی خب هزینه های زایمانش بالاس پارسال دستمزد خودش برای زایمان جدا ۲۵ میلیون بوده تو بمیارستان پارس و گاندی هم کار میکنه هزینه ی بیمارستان گاندی فکر کنم پارسال ۳۰ میلیون بود امسال نمیدونم یعنی فکر کنم هزینه ی دکترم با بیمارستان امسال هشتاد تا صد تومن بشه ،خیلی دکترمو و کارشو دوشت دارم ولی ندارم هزینه کنم انقدر علارقم میل با‌نیم باید عوضش کنم کسی دکتر خوب تهران میشه که هزینشش انقدر بالا نباشه ،خواهرشوهرم میگه تو دکترت داره زیر میزی میگیره وگرنه فقط باید هزینه ی بیمارستان بدید اون هزینه ی خودش نباید بگیره واقعا اینطوریه؟دکتری میشناسید کارش خوب باشه و زایمانش تو بیمارستان خوبی باشه هزینه هاش در این حد بالا نباشه ممنون میشم هرکی میدونه کمکم کنه باید زودتر دکترمو عوض کنم

دکتر مقصودلو رو سرچ کن عالیه نمیدونم هزینش 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

من تهران نیستم اما دکترهایی هستن که زیر میزی نگیرن و فقط هزینه بیمارستان بگیرن ! باید دنبال بگردی و پرس و جو کنی ! 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران نیستم اما دکترهایی هستن که زیر میزی نگیرن و فقط هزینه بیمارستان بگیرن ! باید دنبال بگردی و ...

از کجا مرس و جو کنم موندم کسی و ندارم راهنماییم کنه

عزیزم من دکتر مریم ایلخانی دو تا زایمان کردم خیلی خوب بود و راضیم.بیمارستان لاله و فرمانیه و چن تا دیگه زایمان میکنه و زیر میزی هم نمیگیره.من دو سال پیش فرمانیه ۲۰ تومن دادم با همه چی

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
عزیزم من دکتر مریم ایلخانی دو تا زایمان کردم خیلی خوب بود و راضیم.بیمارستان لاله و فرمانیه و چن تا د ...

عزیزم ی دنیا ممنونم ازت خدا خیرت بده اره این زیر میزی خیلیه من اگه داشتم مهم نبود برام ولی شوهرم مدام میگه نمیتونیم دکترتو عوض کن ،راستی سزارین اختیاری انجام میده من نمیخام طبیعی زایمان کنم

خانوم هست کجای تهرانه گلم شما خودش پیشش زایمان داشتی

ببخشید 😂 مقصودی 

میرداماد مطبشه اون زمان بیمارستان لاله بود

بهش میگن پنجه طلا خیلی خوبه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

از کجا مرس و جو کنم موندم کسی و ندارم راهنماییم کنه

از آشنایان خودت ، خاله ، عمه ای ، مادرت پرس و جو کنه ، مثلا من خودم از الان دو تا دکتر پیدا کردم بدون زیر میزی گرفتن ! دکترایی که سابقه کاریشون بالاس ، اصولا زیر میزی نمیگیرن !

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بنظرم دكتري ك زيزميزي ميگيره اصلا وجدان كاري نداره همون بهتر آدم پيشش نره

اره دیگه ،دیگه نمیگن بدبخت اون مادر کلی هزینه داره هزینهی  بارداری و ازمایش و سیسمونی و بیمارستان دیگه زیر یمری از کجا بیاره اخه ،البته اگه قشر مرفه باشه براش مهم نیس 

عزیزم ی دنیا ممنونم ازت خدا خیرت بده اره این زیر میزی خیلیه من اگه داشتم مهم نبود برام ولی شوهرم مدا ...

بله انجام میده .

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..