بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیروز منو بزور برد خونه جاریم هر چی گفتم نمیام کار دارم گفت نه قاطی کردی و فلان لباس پوشیدم رفتم میگ ...
خب وقتی تهش حرف حرف اونه چرا بار اول میگه عوض کن یا بیا میگی نه
مگه اصلا با گفتن نه ،نظرشون عوض میشه؟!! پس چرا میگی تا شخصیت خودت خورد بشه
اگه گفتی نه تا اهر رو حرفت بمون
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شما فقط نه گفتن بلدی مثل بچه ک اول میگه نه ولی تهش حرف مادرش میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من ک میخوام دو سه ماه دیگ برم خداراشکر از دست شیطان نجات پیدا میکنم آبرومو جلوی همه برده بود مادرشوهری ک همسایه باشه باید محرم عروس بشه نه نامحرم ک هر چی شد همه جا جار بزنه والا من میگم اگه مرد دلم نمیخواد براش فاتحه بخونم تا دختر برادرش ک عروسشه براش بخونه
خب وقتی تهش حرف حرف اونه چرا بار اول میگه عوض کن یا بیا میگی نهمگه اصلا با گفتن نه ،نظرشون عوض میشه؟ ...
نخواستم عوض کنم میره به پیش میگه قاطی کرده زن رندگی نیستو فلان واقعا نمیخوام تو دهن کسی باشم چرا باید بشینه پیش بقیه جلسه منو بذاره؟نرم خونش که میگه تو قطع ارتباط کردی با شوهرم به مشکل بخوریم میگه تفصیر توئه نمبای به من بگی ..بهش هم میگم باز میگه تقصیر توئه به حرفم گوش نمیدی ..کلا همه چی تقصیر منه