2777
2789
عنوان

خواهرم دیشب با دیونه بازی هاش گند زد به حرمت ها

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست
حالا این وسط گوشی شکستن چی بود یعنی شما نمیتونستی اون لحظه دست بچه ها وشوهرتو بگیری بری بیرون ؟

چرا داشتم وسایلم جمع میکردم بخدا خواهرم ول کن نبود انگار دنبال بحث بود من قیافه اش که از قبل دیدم گفتم خدا به خیر کنه پرش کی را بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا بچه اون بیاد به من بگه خاله بچه ات میزنم میگم نه خاله باهم دوست باشین چی شده حلش میکنم بعد دیشب ...

من فک کردم بچه هاتوم زیر ۵ سالن

تو این سن ک باید خوب باشن باهم

حرف از زدن نباید باشه

بیچاره پدر و مادرت، هم مهمون دعوت کنند هم با این بساط تپش قلب بگیرند. کار خواهرت خیلی اشتباه بود ولی ...

ببین دیروز شوهرش نبود برا ناهار یه عادت بدی که داره هر جا میره کیف مدرسه بچه اش میبره کلی جیغ وداد میکنه تکالیف بنویسه ماهم خیر سرمون رفتیم خونه بابامون از بس با بچه اش سر صدا کرد دیونه مون کرد شوهرم برداشت بچه ها خودم و بچه اون وبرد پارک از اون طرف بچه اش برد کلاس اورد خونه بخدا شوهر من تعریف نمیکنم ازش ولی تا جایی که بشه خودش نگه میداره بی حرمتی نکنه فقط دیونه اس ضرر زد به خودش بخدا منم بچه هام دعوا میکنم خواهرم زوره میگه به بچه ها من هیچی نگین 

بیچاره پدر و مادرت، هم مهمون دعوت کنند هم با این بساط تپش قلب بگیرند. کار خواهرت خیلی اشتباه بود ولی ...

نه عزیزم یه گوشه بشینم چیه بخدا هزار حرف به بچه من زد من خودم سر گرم کردم با جمع کردن وسایلم بچه هم کردم تو اتاق که چیزی نگه دیگه چیکار کنم اتفاقا چون جوابش نمیدادیم حرصی شد 

ببین دیروز شوهرش نبود برا ناهار یه عادت بدی که داره هر جا میره کیف مدرسه بچه اش میبره کلی جیغ وداد م ...

خیلی بده ادم بره جایی با اعصاب خوردی برگرده تا یه هفته این خستگی و بی اعصابی از بدنش خارج نمیشه. اره متاسفانه بعضی ادما اصلا رعایت نمیکنند  برای درس دادن به بچه شون اعصاب همه را خورد میکنند.

شما خواهرید تا چند روز دیگه خوب میشید با هم، ولی کلا اگه بچه‌تون سر به سر بچه اش میذاره همون موقع بهش تذکر بدید، بعضیا خودشون چون خیلی سر بچه شون داد زدند به هر دلیلی، عذاب وجدان میگیرند و منتظرند یه نفر به بچه شون بی احترامی کنه یا هر چیزی که این عذاب وجدان را سر اون بنده خدا خالی کنه.

اسی توبزرگتری یاخواهرت؟ همین یه خواهرو داری؟

من ۵ سال بزرگترم بله همین یه دونه خواهر دارم باهم هم بدنیستیم ولی خب گاهی اون قاطی میکنم همیشه من بدبخت کوتاه میام الان دیگه خیلی پرو شده منم دیگه خسته شدم چقدر کوتاه بیام

خیلی بده ادم بره جایی با اعصاب خوردی برگرده تا یه هفته این خستگی و بی اعصابی از بدنش خارج نمیشه. اره ...

خیلی بده از دیشب تا حالا درست نخوابیدم کاش نرفته بودم بابام زنگ زد گفتم ناراحت میشه نریم نمیدونستم خواهرم هم هست آخه اون روز قبل اونجا بود خیلی بدم میاد هر جا میره تکالیف بچه اش میبره خب درس داره کجا میاد اعصاب همه را میریزه به هم بخدا اگه من این کار کنم میگه شوهرم از سر صدا بدش میاد چرا تکالیف بچه ات اوردی یا چپ چپ نگاه میکنه ولی برا خودش عیب نداره هر کار کنه ما ادم نیستیم 

خیلیا اینجورین با بچشون خیلی دعوا میکنن ولی اگه بقیه به بچشون چیزی بگه عصبانی میشن به صورت نامعقول خ ...

اصلا داشت با شوهرش هم دیونه بازی در می اورد مامانم اینا اینقدر ترسیدن گفتن نره خونه دعواشون بشه 

بچه من ۱۱ اون ۹ من بخدا بچه ام کردم تو اتاق گفتم در دهنت هم ببند تا بریم درم بستم بچه اونم اروم شد ...

تقصیر خواهرت بوده آشتی نکن

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)