ازدواج اول خودم 17 سالگی بود مربوط به 5 سال پیش یادم نیست چه ازمایشهایی دادیم کسایی که جدیدا عقد کردن یا در شرف عقدن میشه بیاید بگید آزمایشهای واجبی که باید داد چیه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازمایش ژنتیک میدن اگر فامیل باشن با ازمایش خون ک برای عقد لازمه ازمایش دیگه ای نمیدن ما ک همین دوتا ...
میدونم عزیزم که ازمایش خون و ادراره ازمایش خونه شامل چه چیزهایی میشه؟؟ مثلا اذرار برای اعتیاد خون شامل چه چیزیه؟؟ یعنی از خون چه بیماری ای رو میخوان متوجه بشن؟؟:
آزمایش ادرار از هردو. آزمایش خون از هردو. واکسن کزاز برا خانوم فقط. آزمایش ژنتیکم که اگه فامیل باشید بحثش جداس
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
میدونم عزیزم که ازمایش خون و ادراره ازمایش خونه شامل چه چیزهایی میشه؟؟ مثلا اذرار برای اعتیاد خون شا ...
از خون ایدز وکم خونی رو متوجه میشن. ایدز اختیاریه باید بگی که میخوای اونم انجام بدی که بنظرم حتما بگو
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
اینو توو اینترنت خوندم مقوله ای به اسم اینکه خون میخوره یا نه نیست منظور از این جمله که قدیمیا میگفتن بیماری هایی مثل تالاسمی و مشکلات ژنتیکی بود وگرنه هرکسی میتونه با کسی که دوست داره ازدواج کنه مگر اینکه طرف مشکل خاصی داشته باشه که اونم منع ازدواج نمیکنن بلکه راهکارو درمانشو میگن
از خون ایدز وکم خونی رو متوجه میشن. ایدز اختیاریه باید بگی که میخوای اونم انجام بدی که بنظرم حتما بگ ...
جالب شد واسم ازدواج اولم من 17 سالم بود و بین برگه ازمایشام ایدزو دیدم...با اینکه من با پسر حتی تا سر کوچه هم تنها نرفته بودم من درخواست ایدز نداده بودم یعنی همسر اولم خودش گفته بود؟؟؟ یا چون سنمون کم بود گرفته بودن؟
ازمایش خون شامل چی میشه؟ اره واکسن کزازو یادمه اعتیادم یادمه ازدواج قبلیم فامیل بود ژنتیک دادیم ایند ...
ما دوبار آزمایش دادیم یبار قبل از نامزدی یبارم برا عقد. بیشتر برا کم خونی انجام میشه که اگه هردوطرف کم خونی داشته باشن میگن خونشون بهم نمیخوره یسری دارو تجویز میشه دوباره بعداز چند وقت باید آزمایش بدن.پیشنهاد میدم روزی یدونه قرص آهن مصرف کن از همین الان
از خون ایدز وکم خونی رو متوجه میشن. ایدز اختیاریه باید بگی که میخوای اونم انجام بدی که بنظرم حتما بگ ...
اهان به بیماری سیفلیس هم متوجه میشن اونم از راه مقاربتی و رفتارهای خطرناک میاد اینو که بحثشو نوشتم تا بپرسم اینه که ایدز اختیاریه؟؟ یعنی اگه مرد و زن بخوان ازشون ازمایش میگیرن؟