سلام.ميخواستم بگم واسه من و همسرم دعا كنيد .همسرم نابارور هست و من ٤ روز پيش iuiكردم به وسيله اسپرم اهدايي.شخص رو نميشناختم فقط مشخصات رو ميدونستم.شوهرم اين مدت خيلي اذيت شد،خيلي روزها با هم گريه كرديم،اما خودش قبول كرد كه از اسپرم اهدايي استفاده كنيم...چون گفت توي وجود تو رشد ميكنه پس بچه ما هست ..ميخواستم بگم واسمون دعا كنيد تا دوباره اون شادي و انگيزه به زندگي من و همسرم برگرده.هيچ علامت خاصي ندارم بعد از iui ,دارو هم نخوردم اصلا ..فقط اميدم به خدا هست..و ما ٢ بار ديگه ميتونيم از اين اسپرم استفاده كنيم.و هزينه رو پرداخت كرديم.ايا كسي ديگه اي وبدعمه از اسپرم اهدايي استفاده كرده باشه؟
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
لطفا نظرتون رو بگید، من درگیر سقط مکرر هستم مشکل ژنتیک نزدیک ۲۰ میلیون خرج کردم جوابش پیدا نشد، میخوام طبیعی اقدام کنم دکترم گفت ۷۰ دزصد احتمالش هست بچه سالم باشه ، جای من بودید چی کار میکردید؟
والا من نمیفهمم وقتی تخمک اهدایی مجازه چرا اسپرم نباید باشه وقتی تو محیط آزمایشگاه هست فرق ا ...
تخمک اهدایی صیغه میخواد اما برای اسپرم چطوری صیغه بخونن برای زن متاهل؟
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
شوهرت خوبه؟؟من شوهرم خوبه خداروشکر از اون عوضی خیلی بهتره