2777
2789
عنوان

یه پیج پیدا کردم سم های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 45 پست
ما چرت و پرت میگیم اوناهم یه کسب درآمد میکنن ازش 🤣🤣🤣🤣

خدا از ما راضی باشه دیگه چی میخوایم راه درآمد یه بنده خدایی شدیم 🥺😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اهالی همینجاست رفته پیج زده

اره بابا اینقدر کامنت های منفی داده بودن راجع به اینجا😐ادم جرئت نمیکنه دیگه حرف بزنه یهو میبینی درد و دل هات کف اینستاس

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اخمق ها را معروف نکنیم. لطفا اسم پیچ را نذار

نه نمیزارم چون ویو میخوره تازه بدتر ادامه میده به کارش

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

حالا نهایت الان20 نفر تو تاپبکت باشن بده دیگه

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

آفرین بهت

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیا خوبتون شد هی چرت و پرت بگید خار شین اونم مجانی از رو خرابه های شما اونا ب درآمد میرسن

دقیقا

حالا نهایت الان20 نفر تو تاپبکت باشن بده دیگه

درخواست بده بیام خصوصی بهت بدم اینجا نمیزارم