2777
2789
عنوان

بوتاکس کف دست

98 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسایی که بوتاکس کف دست انجام دادن میشه از تجربیاتشون بگن؟ واقعا دست خشکه خشک میشه؟ و اینکه تو تهران دکتر خوب با قیمت مناسب میشناسین معرفی کنین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحق چیزای ندیده و نشنیده

کسایی اینکارو می‌کنن که کف دستشون مدام عرق میکنه و همش خیسه، برای زیبایی نیست که

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

خب منم واسه این که شر شر عرق میریزه میخوام بکنم

اره متوجه شدم 

جواب اون کاربر و دادم که ظاهرا نمیدونست

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

آها شرمنده فکرکردم همون خانومین 🤣

دشمنت شرمنده😁

خیلی برای کاهش عرق کردن واقعا تزریق بوتاکس موثره من خودم پیش دکتر ارجمند انجام دادم و برام خیلی نتیج ...

سلام عزیزم یه سوال شما عرق دستتون کامل خشک شد؟ من هنوز متاسفانه دستم عرق میکنه فقط کمتر شده