2777
2789
عنوان

آقا یه سوال فنی

388 بازدید | 44 پست

با یک پسری مجازی دوست شدم مدتی چت میکردیم یهو عصبی شد از حرفم گفت! ای آیدا ! تو اگه میدونستی من کیم الان حواست بود چجوری باید حرف بزنی ! من یهو پشمام ریخت 😯 دوستان حالا ینی کی بوده واقعا به نظرتون؟! 😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیداجان غلط اضافی کردن واقعا

کسی که اینکاره باشه اسمش روشه

سرباز گمنام امام زمان

جز این دستم کسی قدرت نداره پس راحت باش

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

آیداجان غلط اضافی کردن واقعاکسی که اینکاره باشه اسمش روشهسرباز گمنام امام زمانجز این دستم کسی قدرت ن ...

منظورت چیه؟سرباز امام زمان چیه ؟

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)

منظورت چیه؟سرباز امام زمان چیه ؟

میگم اگه شغلش خفنه و فلان و باید ترسید اسمش روشه گمنامه پس هیچوقت اشاره ای نمیکنه 

چون اشاره کرده نیست دیگه نترس

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید