2777
2789
عنوان

بنظرتون تک فرزندی خوبه

160 بازدید | 17 پست

دوستان من ۳۱ سالمه . یه پسر سه و نیم ساله دارم، دلم میخواد  دو سال بعد یه بچه ی دیگه هم بیارم اما ته دلم میگه اشتباهه محضه، زمونه خیلی بد شده و بهتره تمام حواسم به پسرم باشه تا بتونم خوب ازش مراقبت کنم هم اینکه اگه تمام تمرکزم روی همین یکی باشه راحت تر میتونم مسیر موفقیت رو براش هموار کنم. شما نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم تک فرزنده و راضیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بنظرم اگه شرایط شوداری یکی بیارتنها نمونه گل پسرت من پسرم ۱۲سالشه ودیگه باردارنشدم الان شب روز عذاب وجدان دارم ازینکه پسرم تنهاست وبشدت عصبی وزود رنج شده همش حسرت خواهربرادرو میخوره ومن کاری نمیتونم براش بکنم افسردم کرده

گاها احساس نکردی که اگه خواهر برادر داشتی خوب بود؟ احساس تنهایی نکردی؟

نه راستش 

البته من خودمم درونگرا هستم 

احساس تنهایی نکردم توی کودکی هیچ وقت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

پدرو مادر من با همین طرز تفکر،  بچه دیگه ای نیاوردن. الان من تنها ترینم، بار سنکین مسئولیت، تنهایی شدید ، وابستگی های الکی که برام پیش میاد تموم اینا بخاطر تک فرزندیه.

با تموم خستگیم دارم مینویسم تا شاید یه نفر دیگه رو از این درد نجات بدم

حَسبی الله💫🍃

ن خیلی جالب نیست

بچه تنهاست

من جفتشو تجربه کردم

اره

توجه روی من ۶۰ درصد کم شد

ولی ولی ولی

زندگیم خیلی تغیر کرد

قبل خواهرم مسخره بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پدرو مادر من با همین طرز تفکر، بچه دیگه ای نیاوردن. الان من تنها ترینم، بار سنکین مسئولیت، تنهایی ش ...

دقیقااا همین میشه

یه بچه عین یه برده

یا یه چیزی ک وصل کردن انگار پدر و مادر بزور به خودشون

گیره به خانواده

هرگز نه مستقل میشه نه زندگی میفهمه

همیشه هم تنهاست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥