2777
2789
عنوان

امشب رفتیم بستنی بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست
ضرر مالی نداشته تومحل کار ..چطوره اوضاعش شوهدمنم اخه یمدت ی ضر مالی کرد بام ریخته بود زود قهرمیکرد ب ...

متاسفانه این اخلاق ارثی از مادر بزرگش بهش رسیده

خخخخ

خودمم گاهی اوقات اینجوری میشم خیلی زود بهم برمیخوره

ولی این آقا نوبره بخدا

بابا خب خیلی مسخرس ی لیوان گزفته ۲تا کله بذاره روش تو باید دستتو پیش مینداختی اتفاقا

من اصلا مشکلی با این نداشتم یکی گرفته

چون واقعا زیاده بوده معجون بود از این ظرفای اش نذری

ولی بازم خیلی بچس

کاشک بزرگ بشه بیشعور بیشعور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه این اخلاق ارثی از مادر بزرگش بهش رسیدهخخخخخودمم گاهی اوقات اینجوری میشم خیلی زود بهم برمیخو ...

🤣🤣🤣😁🤭 الاهی شوهره منم تک پسره لوسهه منکه مشکلی ندارم  نازنازی منه🫠😁

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

🤣🤣🤣😁🤭 الاهی شوهره منم تک پسره لوسهه منکه مشکلی ندارم نازنازی منه🫠😁

این ناز کردنش از رو بی عقلی

کصخله کلا لی شخصیت

وای خدا ازش متنفرم

ولی نمیونن چرا دوسشدارم خخ

این ناز کردنش از رو بی عقلیکصخله کلا لی شخصیتوای خدا ازش متنفرمولی نمیونن چرا دوسشدارم خخ

🫠🫠😁طفلی تواون ترافیک ب هر بدبختی هرزور هس نه نیاورده وواست معجون خریده بعد میگی ک.خله؟چرادوسش دارم؟ کسی که بهت ارزش میده توام همینطور براش ارزش واحترام قائل باش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.