2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن ۷۰ از نظر ظاهری خوبه از نظر سلامتی چی بنظرت

عالیه ازنظر سلامتی ام بین ۶۵ تا۷۰ خوبه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پس این همه وزن کجات رفته😂😂😂

قدم بلنده خب

پایین تنه‌م نسبتا پره

ولی بالاتنه‌م خیلی خیلی لاغره 

اگ یکی قدش ۱۷۰ باشه و وزن ۷۰ کاملا یکدست پخش شده باشه اصلا چاق بنظر نمیاد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تحرکم یه مدت کم بوده همه این اضافه وزن شده شکم و پهلو.قبلا ۴۸ بودم.وای خیلی خوب بود.

نگو توروخدا

من دقیقا ۴۸ بودم

تمام اطرافیانم پشت سرم میگفتن فلانی اعتیاد داره

حتی خاله خودم

قد ۱۷۰  ۴۸ کیلو خیییییلی ناجوره  چون دقیقا این وزن بودم میدونم چطور میشه

کلی خرت و پرت خوردم تا الان ب این وزن ۶۷ رسیدم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مرسی نظر دادی🌷

هم قد خودمی وهم وزنم.. الان باردارم البته ماه ۵ ام رسیدم ب ۷۵

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جنیفر لوپز ۱۶۴ قدشه و ۵۶ کیلو وزنش.استانداردش اینه.

باشه

نگو توروخدامن دقیقا ۴۸ بودمتمام اطرافیانم پشت سرم میگفتن فلانی اعتیاد دارهحتی خاله خودمقد ۱۷۰ ۴۸ کی ...

من که هر جا میرفتم.از اندامم تعریف می کردن.شوهرم میگه اولین بار که دیدمت رفتم به مادرم گفتم یه دختر بلند بالا و رعنا عین باربی پیدا کردم.

من که هر جا میرفتم.از اندامم تعریف می کردن.شوهرم میگه اولین بار که دیدمت رفتم به مادرم گفتم یه دختر ...

طبق فرمولی ک بالاتر خودت فرمودی، قد ۱۷۰ ، ۱۱۰ تا کم کنی میشه ۶۰

بعد شما ۴۸ بودی!!!!

ینی ۱۲ کیلو کمتر از بقولِ خودت استاندارد!

من ک ۴۸ بودم هیچ زیبایی‌ای توی اون وزن نمیدیدم

دراز و لاغر 

الان ک ۶۷ ام خیلی رو فرم ترم

نه بخدا زیاده.فرمول داره .دست کم ده کیلو اضافه داره.قد منهای صدو ده واسه خانوماو قد منهای صد واسه اق ...

اولین باره همچنین چیزیزمیبینم

من قدم ۱۶۰ هست اضافه وزن شدید دارم و از ۵ ماه پیش درگیر این دکتر و اون دکتر شدم تا وزنم بیاد پایین دروع نگم پیش ۱۰ تا دکتری متخصص تغذیه و جراح که رفتم و مشاوره گرفتم قرار شده تو دو مرحله وزن کم کردن وزنم و به بین  ۷۰ تا ۷۵ برسونم یعنی حتی یه دکتر هم نگفت وزن زیر ۷۰