2777
2789
عنوان

دعوای خواهر شوهرم و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 54 پست

خدایی سمانه جان خیلی مثل رمان ها نوشتی 😅

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم آخه این چه حرفیه؟ من کی تعریف کردم از خودم فقط گفتم این ذهنیت و خواهر شوهرم داره نسبت به من

عزیزم میگی بمن حسادت میکنه چون ی دختر داره ولی من سه تا پسر دارم یعنی خودش اینو ب زبون اورده ؟اگه نه پس میشه تعریف دیگه قربونت برم 

همین فردا میشه مادر شوهر سه تا دختر بدبخت!!با این ذهنیت ببین چی به سر اونا میادمادر شوهر منم بزرگتری ...

عزیزدلم من الان دو قلو باردار شدم فقط به عشق دختر مگه تقصیر منه پسر شدن ؟ خانواده همسرم اینا براشون مهم نیست برای خودمم مهم نیست اتفاقا خیلی دختر دوست دارم به عشق دختر باردار شدم ولی خواهر شوهرم حسادت می‌کنه بخدا امشب به حدی حالم بد بود 😔  

عزیزدلم آخه این چه حرفیه؟ من کی تعریف کردم از خودم فقط گفتم این ذهنیت و خواهر شوهرم داره نسبت به من

تایپیکت رو ببند امثال خپاهرشوهرت اینجام هستن مجبور میشی دوباره حرص بخوری بری زیر سرم .تو تقصیری نداشتی بیشعوری اون خواهرشوهرت بوده دمه شوهرت گرم

من روی مطلب به اونایی که میگن بچه دارشدن افتخار نیست و ... اتفاقا افتخار ،، اینکه خدا بهت اولاد داده اینکه مادر میشی خدااین موهبت رو متاسفانه بنا به حکمت خودش که مانمیدونیم چیه به هرکسی نمیده.. و دواینکه کاااش و بازم کااااش تو تعداد بچه داشتن کسی دخالت نکنیم و به خودمون اجازه توهین و حق اظهار نظر ندیم اینکه چرا ۳ تااوردی چرا یکی اوردی چطوری نونش میدی و ازاینجور جملات، بابا هرکسی شرایط زندگی خودش رو میدونه و میسنجه قرار نیست ماها برای بچه یکی دیگه کاری کنیم که، نه خرجی و برجی پس به ماربطی نداره..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خوله خواهر شوهرت فازش چیه ول کن نبود از قبل فکر کنم باهم مشکل داشتید وگرنه کسی به بارداری زنداداشش ح ...

من هیچ وقت تو خانواده همسرم حتی صدامم بلند نکردم ... جواب کسی رو ندادم .

ولی این طرز برخوردش اونم یهویی اونم وقتی پا به ماهم اصلا خوب نبود

اصن تقصیر تو نبوده باریکلا به شوهرت خیلی خوب شد برگشت به درک واصل شه

همش نگرانم نکنه تو جاده اتفاقی واسشون بیفته از چشم من ببینن😭 بابا مگه من دسته خودمه اگر حالم می‌ریزه بهم !

ولی مادر شوهرم از دستم ناراحته ...چون همسرم دست بلند کرد رو خواهرش

مگه شما چیکار کردین .دهن دخترش یه سر باز بوده از اون باید ناراحت باشه نه شما.الان چهار تا بچه هات هم پسرن؟