2777
2789
عنوان

فرهنگ احترام خیلی مهم حد و مرز

67 بازدید | 11 پست

تاپیک قبلی منو ترکوندید 

من نمی‌فهمم چرا قیمه هارو داخل ماستا میکنید 

یکی آمد حاشیه داد سیاسی کرد تاپیک و یکی گفت فلانی عمل کرد برا مردا  اون یکی میگه طرف فلان ای بیسار اون یکی میگه امثال شما فلان.... یعنی پشمام می‌ریزه اینارو میبینم موضوع چی بود سر ی بلاگر بود 

مردم درک نمیکنم موضوع تاپیک دوست نداری رد کن بره چرا میای به کَسای دیگه که نظر میدن حمله میکنی فحش میدی آقا تو هیتری مشکل  داری اوکی همه دنیا همین 

ولی رفتارت حرف زدنت شخصیتت بیان می‌کنه ما سال ۲۰۲۵ هستیم چرا کمبود فرهنگ تا کی 

یکی بگه هیترای شیما بودن یا فن هاش😂😂خدایی اون هیتر جماعت تو اینستام ادم حساب نمیکنه چ برسه به اینجا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بگه هیترای شیما بودن یا فن هاش😂😂خدایی اون هیتر جماعت تو اینستام ادم حساب نمیکنه چ برسه به اینج ...

اصلا کاری ندارم اون چیزای عجیب غریب چی بود میگفتن حداقل مثل هیتر حرف بزنن نه مثل آدم .... آدم میمونه چی بگه

نه راجب شیما بود ی بلاکر

اها 

چه توقعی از یه مشت ادم عقده ای داری اینجا بعضیا حسود عقده ای ومزخرفن

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

اصلا کاری ندارم اون چیزای عجیب غریب چی بود میگفتن حداقل مثل هیتر حرف بزنن نه مثل آدم .... آدم میمونه ...

😐😐😐😐یسریا اینجا جدا ذهنشون بیماره

حس میکنم ب تازگی از تیمارستان فرار کردن اومدن اینجا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بخدا تاپیکای پر بازدید میبینم چقدر بغض میکنم دلم برا بقیه میگیره ی چیزای سمی میبینم خیلی از جامعه نا ...

دیگه نمونه ای کوچک از جامعه است اینجا متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اها چه توقعی از یه مشت ادم عقده ای داری اینجا بعضیا حسود عقده ای ومزخرفن

کاری به تاپیک خودم ندارم چند روز پیش یکی تاپیک زد بود فامیلم چند تا زبان بلد کار می‌کنه مردم به نظر شما خوشحال من گفتم خداروشکر روحیه اش خوب 

طرف داغون شد اینو گفتم یعنی حسادت نفرت اصلا ی چیز عجیبی 

کاری به تاپیک خودم ندارم چند روز پیش یکی تاپیک زد بود فامیلم چند تا زبان بلد کار می‌کنه مردم به نظر ...

واااا مرض دارن مردم واقعا

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده