2777
2789
عنوان

داستان نامزدی من

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
میخواستم فرار کنم ولی خیلی ترسیده بودم ، همون لحظه بود که دیدم پسرایی که داشتن میومدن سمتم ازم فاصله ...

یکم این اشنایی رو توضیح بدع

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

خلاصه فهمیدیم باهم تو یه شهر زندگی میکنیم(منکه میدونستم) و برادرم و امین جان شغلهاشون مکمل هم بودن و همکار شدن

۶ ماه گذشت و من و امین روز به روز احساساتمون به هم بیشتر میشد ، اون خیلی مرد بود و واقعنی از پشت هوامو داشت ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امین حسش و به برادرم گفت برادرم اول یکم فککرد سنمون مناسب نیست ولی بعدش دید ا لحاظ عقلی به بلوغ رسیدم

خلاصه اینا همکاری کردن و برای تولدم من و با خانوادم و خانوادش سوپرایز کزد ، من خیلی متوجه امین نشدم چون اونروز تو جمع نبود تولد تو یه باغ رستوران بود

بعدش صدای ظبط شده از بلند گو ها پخش شد که هنوزم بادمه و فیلمشو دارم

امین با صدای آرومش گفته بود ، مهسا امیدوارم قبول کنی مال من بشی امیدوارم قبول کنی به من تکیه کنی و حاضر بشی دنیاتو با من تقسیم کنی 

بعدش امین با یه حلقه اومد و بود و لپای منم که گلللل انداخته بود🤭

خلاصه ۱۷ سالم بود که نامزد کزدم ، عقد هم شیش ماه بعد کردیم که به هم محرم شیم ، امین یه خونه داشت و ماهم قرار بود همونموقع ازدواج کنیم ولی چون یکی از فامیلامون فوت شد انداختیم برای هجده سالگی من

توی این تایم من و امین باهم رابطه برقرار کردیم( چند شبی بود که پیش اون میخوابیدم با اجازه کامل ) و من براش خیلی استرس داشتم ، شیش ماه بعدش ، موقع عروسیم من حامله یودم

من بچم سقط شد و اون شب به طور کلی خراب شد ، چند روز تو بیمارستان بودم حالم هم جسمی بد بود خم روحی و امین پایه پام اومد و با اینکه حالش بدتر بود سعی میکرد درداریم بده ، میگفت قول میده بهم یه بچه خوشگل هدیه میده یه زندگی قشنگ میده