2777
2789
عنوان

دخترا لطفا راهنماییم کنید

726 بازدید | 16 پست

سلام

دخترا برای آشنا شدن حضوری مثلا خیابون یا پارک یا فروشگاه و.... چجوری باید سر حرفو باز کرد بعد سلام کردن؟

لطفا همتون نظر بدین

من کلا با یه نفر بودم قبلا که همکلاسی دانشگام بود.بعد اون همچنان سینگلم

چندباری هم از فیس یکی خوشم اومد خواستم آشنا بشیم بیشتر یا سختم بود به طرف بگم یا وقتی گفتم سریع جواب منفی دادن

هدفم هم دوستی جدی واسه ازدواجه

توی فامیل و محل کار هم دختر هم سن و  مناسب نیست

خسته شدم از تنهایی.سنم داره میره بالا.کجا آشنا بشم پس؟

کجای رشت دنبالت بگردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبم نسبتا

اخه خیلی ها فقط ب نظر خودشون خوبن

چون خودم انزلی هستم خب دوستای من همه بچه انزلی و رشتن و معمولا خانم های گیلانی اونایی ک ب خودشون میرسن هر کسیو قبول ندارن 

ب هر حال امیدوارم گزینه خوب براتون پیدا شه .

اخه خیلی ها فقط ب نظر خودشون خوبنچون خودم انزلی هستم خب دوستای من همه بچه انزلی و رشتن و معمولا خانم ...

معمولیم.عیب خاصی ندارم.چهرمم زشت نیست.همه میگن.فقط شدیدا بچگونه میزنه.قدمم بلند نیست.ولی خب مهربون و وفادارم که اینا توی لحظه اول دیده نمیشه.دخترایی که سمتشون میرم قد کوتاه و بیبی فیسن.میرم سمت دختری که باهام جور باشه

کجای رشت دنبالت بگردم...

معمولیم.عیب خاصی ندارم.چهرمم زشت نیست.همه میگن.فقط شدیدا بچگونه میزنه.قدمم بلند نیست.ولی خب مهربون و ...

ب نظرم دنبال کسی برید و ب کسی پیشنهاد بدید ک یک جورایی فهمیده باشید ک اونم ب شما تمایل داره و یک احساس دو طرفه باشه 

چون شخصا من اگه پسر بودم محال بود ب کسی پیشنهاد بدم گ مطمئن نباشم اونم ب من حسی داره یا نه 

خلاصه هر آدمی طلبه هاب خودش رو داره اما باید ببینید ک چ کسایی از شما خوششون میاد 

اخه خیلی ها فقط ب نظر خودشون خوبنچون خودم انزلی هستم خب دوستای من همه بچه انزلی و رشتن و معمولا خانم ...

همسایه هستی دست منو بگیر خخخ

پسر خوبیم

کجای رشت دنبالت بگردم...

ساده شروع کن:لازم نیست دیالوگ خاص یا عجیب داشته باشی. یه سلام ساده و بعدش یه سؤال معمولی (مثلاً آدرس، تجربه‌ش از یه جنس یا یه کافه) خیلی بهتر جواب می‌ده.

- **یه بهونه جور کن:**  

«شما این مدل رو امتحان کردی؟ خوبه؟» یا «چرا همیشه اینجا شلوغه؟»  

چیزایی که طرف حس نکنه داری گیر میدی، فقط یه مکالمه عادی!خشک نباش، یه لبخند معمولی خیلی فضا رو صمیمی‌تر می‌کنه.

- **به فضا و حال طرف احترام بذار:**  

اگه طرف حس کردی حوصله نداره یا دوست نداره حرف بزنه، سریع ادامه نده و عقب بکش.

معرفی کوتاه بعد چند دقیقه حرف:اگه اوکی بود، خودتو کوتاه معرفی کن و رک بگو دوست داری بیشتر آشنا بشی (نه خیلی فشار بیاری، نه مبهم باشی).

حالا کجاها راحت‌تر میشه آشنا شد؟

- **کلاس‌های آموزشی، باشگاه، دوره زبان، ورکشاپ**

- **جمع‌های دوستانه، مهمونی دوستان دوست، دورهمی‌ها**

- **ایونت‌های شهری و گروه‌های طبیعت‌گردی و ورزشی**

چند توصیه براتون دارم👌🏻

- جواب منفی و بی‌محلی کاملاً عادیه و به خودت نگیر.

- چند بار امتحان کنی احتمال موفقیت بیشتره؛ مهم اینه که ناامید نشی.

- همیشه با احترام و صداقت شروع کن، پنهونکاری یا فیلم بازی کردن سریع لو میره.

- عجله نکن، همه چیز با تمرین بهتر میشه.

خلاصه که   

راحت باش، ساده شروع کن، دنبال فرصت‌های جدید باش (کلاس و جمع و ...)، رد شدن رو طبیعی بدون، و مطمئن باش بالاخره به نتیجه می‌رسید…

موفق_باشید#