2789
عنوان

موهامو دکلره کردم و خیلی پشیمونم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 47 پست
چطوری 7تومن رو هضم کردی؟

وای نگو شوهرم رفت تو خودش معلوم بود حالش بده ولی چیزی نگفت خاک تو سر من😭

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باز میشه رنگساژ زد

نه آخه روش یه رنگ خاکستری زدم بدتر تیره شد انگار قهوه ای شده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نگو نگو😂😂😂😂اشکالی نداره من کامل میفهمم چی میگی ولی خب یکم اتو کشیدن ماسک زدن خب طبیعیه ک احساس م ...

واقعا از موی مشکی مینالیم از بلوند مینالیم کاش درس عبرت بشه برام کااااااااااش🥲

واقعا از موی مشکی مینالیم از بلوند مینالیم کاش درس عبرت بشه برام کااااااااااش🥲

اصلا ناراحتش نباش ببین دکلره همینه تا بیای بهش. عادت کنی یکم طول میکشه به خودتم انرژی منفی نده اگ حداقل ۶۰ سال عمرکنی بزار دوسال از اون ۶۰ سال بلوند باشی بعدش تا دلت بخواد وقت برای موی مشکی هست به خودت انرژی منفی نده حاااال کن با خودت دختر😍❤️

وای نگو شوهرم رفت تو خودش معلوم بود حالش بده ولی چیزی نگفت خاک تو سر من😭

دور از جونت عزیزم

خب توی خونش زحمت میکشی لباس چرکپش بگیر تا خونه و زندگی بچه و همه چیز مسئولیتش به عهده توعه یعنی حق ی هزینه برا خودت نداشتی؟اصلا خودتو سرزنش نکن بعدشم هی نگو زیاد شد فلان ک آتو دستش بدی فق سعی کن از خودت لذت ببری😍

اصلا ناراحتش نباش ببین دکلره همینه تا بیای بهش. عادت کنی یکم طول میکشه به خودتم انرژی منفی نده اگ حد ...

مرسی عزیزم 😘 بهم انرژی دادی 

خدا کنه زودتر باهاش کنار بیام دیگه برا  اصلاح ابروهامم نمی‌رم آرایشگاه 😂

مرسی عزیزم 😘 بهم انرژی دادی خدا کنه زودتر باهاش کنار بیام دیگه برا اصلاح ابروهامم نمی‌رم آرایشگاه ...

یکم بگذره روی پوستت میفته حتما خوشت میاد رنگشم دوست نداشتی الان دکلره کردی همه چی میشه بهش بزنی مثلا ترکیب پوست پیازی و یاسی و دودی عالیه البته این ترکیب دخترانه اس من زدم یوتیوب پر از ترکیبای خوب خوشگله کلا ناراحتش نباش همه چی توی این دنیا راه حل داره ببین کی گفتم وقتی از دکلره خوشت بیاد بعد هی باز دلت میخواد انجام بدی🤭😍

خیلییییییییییی عسله دخترررررر،واییییییی مبارکت باشه وای جونم چقد نازههه،مراقبت کن فقط ازش😍😍😍😍🍯

ولی اصلا دوسش ندارم

یکم بگذره روی پوستت میفته حتما خوشت میاد رنگشم دوست نداشتی الان دکلره کردی همه چی میشه بهش بزنی مثلا ...

وای توبه ک برم سمت رنگ و دکلره 

ولی اصلا دوسش ندارم

اشتباه میکنی عزیزم خیلی بخدا خوشگله صدفی استخونی زده این رنگ خیلی خوشگله بعد تازه فک کنم رنگ پوستتم سفید بود دیگ‌عسل تر شدی برو چشم‌چال جاری اینارو باهاش درییار بخدا جاری کشه😂🤝

اشتباه میکنی عزیزم خیلی بخدا خوشگله صدفی استخونی زده این رنگ خیلی خوشگله بعد تازه فک کنم رنگ پوستتم ...

😂😂شوهرم میگه چندسال دیگه صبر میکردی خودش سفید میشد 😂دیگه نیاز ب پولم نبود موهاتو کم نمیشد

اشتباه میکنی عزیزم خیلی بخدا خوشگله صدفی استخونی زده این رنگ خیلی خوشگله بعد تازه فک کنم رنگ پوستتم ...

پوستم سفیده چشمام رنگیه بهم میاد بقول شما باید کنار بیام باهاش