2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم کمکم کنید

116 بازدید | 21 پست

دوستان من ۲۳سالمه وزنم خیلی کمه قبل ازینکه بگین شایدمشکلی دارم بگم که ازمایش دادم مشکلی نداشتم یکم کم خونی بودکه درمان کردم هرراهی روبگین امتحان کردم ورفتم .ازپودرای چاقی بگیر رویال وفت فستوکرامس وقرص چاقی ابجوشربت اشتهااوروخداشاهده بخام بنویسم روهم شاید۳۰تامدلوامتحان کردم دکترتغذیه هم رفتم باشگاهویه مدت امتحان کردم حدود۶ ماه،،، کلی برنامه نصب کردم رژیم چاقیو،، هرراهی ک بگین رفتم ژنتیکیم نیست مشکلم کم اشتهایی غذارودوست ندارم فراریم ازخوردن چه خودم درست کنم چ خانواده چه غذای بیرون ورستوران هیچی اصلن موقع غذاخوردن غصم میگیره باکوچیکترین ناراحتی یااسترس  یامشکلی سرثانیه اشتهام میره روصفرررررر سختترین کاره برام غذاخوردن چیکارکنم توروخداکمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودیم میشه به همه اونایی ک چاقن ارزوم اینه وزنم زیادشه شایدساده بنظربرسه ولی خیلی زورزدم وزنم زیادشه خیلی راهارورفتم دریغ از۱۰۰گرم چاق شدن دیگه خسته شدم۱۳ساله تویه وزن استپ کردم ۵ساله هرراهیورفتم

هیچ کاری نکن ب همین وضع راصی باش من برداشتم گین اپ خوزدم تو ۲۰ روز ۱۰ کیبلو اضافه کردم کبدو کلیه و کیسه صفرام نابود ششد

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

با غذا دوست باش عزیزم من ی مدت هله هوله میخوردم غذا دوست نداشتم بعد ک خوردم غذا عادت کردم بهش

خودموبستم به خوراکی یه مدت چسبیدم به تخمه وچیپس ونوشابه اصن وزن بم ندادبعضی وقتامیگم شایدواقعابه خوردن نیست

هیچ کاری نکن ب همین وضع راصی باش من برداشتم گین اپ خوزدم تو ۲۰ روز ۱۰ کیبلو اضافه کردم کبدو کلیه و ک ...

راضی نیستم گین اپم ازین قوطیاازعطاری گرفتم یک ماه عین جنازه فقط خواب بودم بدنم کرخت بودبخدااونم وزن ندادبم فقط جسمموخسته کردن همشون 

خودموبستم به خوراکی یه مدت چسبیدم به تخمه وچیپس ونوشابه اصن وزن بم ندادبعضی وقتامیگم شایدواقعابه خور ...

چیپس اینا بدرد نمیخوره غذا بخور اونا واقعا برا سلامتی ضرر دارن حالا چاق نشی فداسرت همه میخان لآغر باشن ولی سعی کن غذا رو بخوری بهش عادت کنی ضعف نکنی یوقت

🫂🙂سردرگم در هیاهو

راضی نیستم گین اپم ازین قوطیاازعطاری گرفتم یک ماه عین جنازه فقط خواب بودم بدنم کرخت بودبخدااونم وزن ...

بیخیال من ۴۷ کیلو بودم شدم ۵۷  اما با خوردن این قرصا نابود شدم 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چیپس اینا بدرد نمیخوره غذا بخور اونا واقعا برا سلامتی ضرر دارن حالا چاق نشی فداسرت همه میخان لآغر با ...

عزیزممم باورت میشه ضعف کنم واسم اسون تره تحملش تاخوردن؟غذاخوردن برام سخته خیلی؛( نمیدونم چرااینطوریه جسمم