2777
2789

واقعا از رفتار بعضی آدم ها آدم تو شوک میره 

همسر برادرم روز زایمانش رو از ما قایم کرده بود یعنی گفته بود یه روز دیرتر میره بیمارستان خوب مثلا روز دقیق رو میگفت ما چشمش میزدیم بعد همه ما برنامه ریزی کرده بودیم اون روز که گفته بود بریم بیمارستان که یهو داداشم زنگ زد گفت که امروز زایمان کرده خوب اگر نمیخواستید بیاییم ملاقات چرا زنگ زدید و اما اگر میخواستید بیاییم دقیق میگفتید واقعا هدفش رو نمیدونم موندم بعد میاند همه میگند خواهر شوهر و مادرشوهر بده

زندگی زیباست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید یهویی شده و مشکلی پیش اومده مجبور شده زودتر زایمان کنه

نه عزیزم چون همون روز یعد از ظهر رفتیم ملاقات گفتیم خدای ناکرده مشکلی پیش اومده و نگران شدیم برگشت گفت نه خودم نگفتم که نگران نشید آخه آدم این مدل خبر دادن بیشتر نگران کننده هست 

زندگی زیباست 
منم دقیقا همینکارو کردمچون نمیخواستم کله سحر پاشن راه بیفتن بیان فضولی

کار خوبی نیست یه خود من نسبت به کسی که چنین رفتاری می کنه حس تنفر میده و در ضمن زایمانش حدودا یازده صبح بود نه کله سحر

زندگی زیباست 
زایمان دست خود آدم نیست.دیر و زود میشه.

حرف شما رو قبول دارم چون خود من هم سزارین بودم اما کیسه آبم پاره شد و‌با اینکه وقت زایمان داشتم دو روز جلوتر افتاد اونم نصف شب  اما ایشون سزارین بود و‌خودش برگشت گفت که نه از عمد نگفتم 

زندگی زیباست 
😕🤦خب مغزنداره شایدم داداشت دیر گفته

خوب عزیزم مامانم چهار روز قبلش همه رو مهمون کرده بود و همگی خودمون اونجا بودیم خودش گفت .بیخیال من اینجا فقط خواستم بگم که واقعا همیشه اینجا خانواده شوهر رو مورد حمله قرار میدند 

زندگی زیباست