2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله که میشه، شک نکن! ولی با امیدواری و با خلق و خوی خوب میشه، اگر نا امید باشید خودتون اذیت میشید، س ...

شوهرم،سرپرستی یتیم به عهده داره،فقط اینکه یه چیزم بپرسم؟ بچه سوم‌برای ما میبینین ؟ اگر بله،جنسیتش ر هم میگین؟

در مورد خودمم سوال دارم، آیا صاحب شغلی میشم یاخانه دار باقی میمونم؟ ادامه تحصیل به مصلحتمه ؟ یااگر آزمون دبیری شرکت کنم قبول میشم؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اون عاقلانه تر از تو فکر میکنه عزیزم زیاد درگیر احساسش نمیشه، نا امید نباش.

ببخشید .ماباهم حرف نمی زنیم من فقط ازمحیط کارشون ردمیشم ایشون منومی بینه ناراحت میشه یاخوشحال؟

جندروز پیش تولدش بود تبریک گفتم بهش ناراحت شدیاخوشحال

نه با کسی در ارتباط نیستم ازدواج نکردم

تو دخدر زرنگی هستی عزیزم ولی اصلا عاقل نیستی، باهوشی و البته بازیگوش، همیشه مثل دخدر بچه ها جذابی، از یه آدمایی بدت میاد که ممکنه اونا اطرافت بیشتر باشن، افکار منفی داری و ممکنه گاهی شیطون زیادی گولت بزنه.

😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot