میدونم من یکم حساسم؛ شاید واسه یکی دیگه عادی تر باشه!
ولی یه عمه دارم(یه همچین نسبتی داره،نمیخوام خیلی دقیق بگم چون عضو سایته)صدا رو میذاره رو بلندگو!هر کی بهش زنگ بزنه میذاره رو بلندگو!اصلااااا فرقی نمیکنه کی زنگ بزنه و کجاااا باشیم! اون روز تا پاساژ گداشته بود رو بلندگو وای مردم از خجالت دیگه دلو زدم به دریا گفتم بابا زشته همه دارن به ما نگاه میکنن! بعد کم کرد
حالام به من زنگ زده بابت انجام یه کار اینترنتی ازم میپرسید بلد نبود من داشتم راهنماییش میکردم! نگو همسایه شون اونجا بودن همه جمع و صدای من رو بلندگو.. اونام منو میشناسن! من یهو وسطش بابام اومد. نباید میدید گوشی دستمه. هل کردم گفتم واای خاله بابام اومد قطع کنین قطع کنین و... ازین حرفا.اینارو که شنیدن!بعد زنگ زدم دوباره.. اصلا حال نداشتم و باید ارومم حرف میزدم صدام اورم نبود ینی یواشکی طور😐انقد داشتم خودمونی و یجورییی حرف میزدم(لهجه خاصی ندارم ولی خب شاید بدونین منظورم ازینطور حرف زدن چیه..)تازه همسایه هاشم انقد فک میکنن چه دختر ماهی و نازی و با کلاسی ام😂💔اصن یجوری حرف زدم شرفم رفت..یهو دیدم صدای یکی میاد گفتم عمه کسی پیشتونه؟گفت آره فلان همسایه!گفتم عمههه صدای من که رو بلندگو نیست؟خیلی کااار زشتیههه هاااا!!!نگو بوده😭بعد با خنده گفتم ای بابا من اگه دیگه بهتون زنگ زدم.. خیلی خجالت کشیدم..اومدم به شمام بگم از خجالتم کم شه🥲😅