2777
2789

میدونم من یکم حساسم؛ شاید واسه یکی دیگه عادی تر باشه!

ولی یه عمه دارم(یه همچین نسبتی داره،نمیخوام خیلی دقیق بگم چون عضو سایته)صدا رو میذاره رو بلندگو!هر کی بهش زنگ بزنه میذاره رو بلندگو!اصلااااا فرقی نمیکنه کی زنگ بزنه و کجاااا باشیم! اون روز تا پاساژ گداشته بود رو بلندگو وای مردم از خجالت دیگه دلو زدم به دریا گفتم بابا زشته همه دارن به ما نگاه میکنن! بعد کم کرد

حالام به من زنگ زده بابت انجام یه کار اینترنتی ازم می‌پرسید بلد نبود من داشتم راهنماییش میکردم! نگو همسایه شون اونجا بودن همه جمع و صدای من رو بلندگو.. اونام منو می‌شناسن! من یهو وسطش بابام اومد. نباید میدید گوشی دستمه. هل کردم گفتم واای خاله بابام اومد قطع کنین قطع کنین و... ازین حرفا.اینارو که شنیدن!بعد زنگ زدم دوباره.. اصلا حال نداشتم  و باید ارومم حرف میزدم صدام اورم نبود ینی یواشکی طور😐انقد داشتم خودمونی و یجورییی حرف  میزدم(لهجه خاصی ندارم ولی خب شاید بدونین منظورم ازینطور حرف زدن چیه..)تازه همسایه هاشم انقد فک میکنن چه دختر ماهی و نازی و با کلاسی ام😂💔اصن یجوری حرف زدم شرفم رفت..یهو دیدم صدای یکی میاد گفتم عمه کسی پیشتونه؟گفت آره فلان همسایه!گفتم عمههه صدای من که رو بلندگو نیست؟خیلی کااار زشتیههه هاااا!!!نگو بوده😭بعد با خنده گفتم ای بابا من اگه دیگه بهتون زنگ زدم.. خیلی خجالت کشیدم..اومدم به شمام بگم از خجالتم کم شه🥲😅

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چن بار دیگم اینکارو کرده بود واقعا معذب میشم..حداقل اطلاع بده آدم مراقب حرف زدنش باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌میزنم‌رو بلندگو دیگه‌تحمل ندارم‌گوشی بذارم دم‌گوشم مگر اینکه جای عمومی باشم ولی خونه ماشین کلا ر ...

خب وقتی تنهاست آدم اشکال نداره جلو بقیه کار درستی نیست

مامان بزرگمم این عادت رو داره ویس های دوستاش رو رو صدای ۱۰۰ باز میکنه به بقیه زنگ میزنه رو بلندگو میذاره. کم شنوا نیست هاا عادتشه

بعصی وقتا یچیزایی از مکالمه می‌شنویم که نا که تو جمع نشستیم خجالت میکشیم

چن بار دیگم اینکارو کرده بود واقعا معذب میشم..حداقل اطلاع بده آدم مراقب حرف زدنش باشه!

عزیزم وقتی کسی میزاره رو بلند گو صدای طرف ضعیفتر میاد خودت یعنی متوجه نمیشی رو بلندگو گذاشته

من با یک به اصطلاح دوست به خاطر همین عادت زشت کلا قطع رابطه کردم. فهمیدم هر وقت زنگ میزنه به من و همسرش هم نزدیکش هست، صدا را می گذاره بلندگو. حالا خدا را شکر که همیشه رسمی و در مورد مسایل عمومی باهاش صحبت کرده بودم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم وقتی کسی میزاره رو بلند گو صدای طرف ضعیفتر میاد خودت یعنی متوجه نمیشی رو بلندگو گذاشته

نه،از صدای آدم های اطراف شک میکنم صداشون یجوری میاد

بعدشم عمه ام تنها زندگی میکنه خب مهم نبود بداره رو بلندگو من اونجایی که صدای بقیه رو شنیدم یجوری شوم. همه ام سکووووت ببینن من چی میگم. دختره همسایه شون انقدد نازززز و با کلااسه ما باهم یه مکالمه ادایی طوری داشتیم حالا دیدش نسبت بهم خراب شد😭😂😂

وسطا لو دادی که خالته🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خاله جون نذار رو بلند گو زشته زششششت😂

گفتم😂😂واقعا براش مهم نیست خیلی بی خیاللله

خودش پشت تلفن یککککک ناز و ادااااایییییییییی میاااااااااد در حالت عادی چپ و راست مشهدی میره،من که لهجه مشهدی ندارم ولی خب خیلی عادی و شلخته و بی نظم حرف میزنم تو مکالمه با نزدیکا😂

وسطا لو دادی که خالته🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ده بار ویرایش زدمااااااا از دستم در رفتههههههه

من با یک به اصطلاح دوست به خاطر همین عادت زشت کلا قطع رابطه کردم. فهمیدم هر وقت زنگ میزنه به من و هم ...

خیل بده🥲من اینطوری نیستم واقعا انقد چرت و پرت میگم چون احساس راحتی میکنم باهاش

خودشم رو حرف زدنش جلو بقیه حساسه نمیدونم چطور با خودش فک نکرد شاید من راحت نباشم🥲

خیل بده🥲من اینطوری نیستم واقعا انقد چرت و پرت میگم چون احساس راحتی میکنم باهاشخودشم رو حرف زدنش جلو ...

درسته، به نظرم حتما بهشون بگید که روی این قضیه حساسید. البته که حق هم دارید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
درسته، به نظرم حتما بهشون بگید که روی این قضیه حساسید. البته که حق هم دارید.

فدای درک و محبتتون😍✨️

تو چرا ناراحت شدی اون کاربر تاپیک زده بود؟ 

تاپیکش رو قفل کرد اومدم اینجا

همون تاپیک که جاریش در مورد پسر اون حرفو زده بود

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏