2777
2789

مادرشوهرمو میگم هشت ماهه نوبتی منو جاریم بهش میرسیم به روایت تصویر پدرمون دراومده تا زه تا قبل این چند ماه بامن خوب نبودن الان عزبز دل شدم الان یه هفتس سوندش عفونت کرده  پوشکش میکنیم دیگه بهش خوش گذشته بزور میخواد دوباره بزاره سوندشو وصل کنیم هی هر روز عقبش میندازه بعدم میگه اگه سونده ادیتم کنه دوباره باید پوشکم کنید اخه گناه ما چیه،پرستارم نمیگیرن چون میگن مثل خودمون نیست بخاطر یبوست شرایط دفعش هیچ پرستاری حاطر نیست مثل ما پی میشو دربیاره از تو مقعدش و خیلی بدبختیای دیگه هرکی میاد میشینه رو منبر دو روز میتونه جای ما باشه ،نمیتونی جایی بری محدودی ووووو وتازه تا قبلش منو به تخم چپشونم نمیدونستن،ازاینکه انقدر این زن بی درک و فهمه دارم میسوزم ۸۵سالشه

خدا سلامتی بده. شوهراتون چه خوش گذشته. خودشون بیان زیر ننشونو عوض کنن ـاگر بر عکس بود اصلاا نه میزاشتن برید سر بزنید چه برسه برید پوشکم عوض کنید 😒😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم شرایط سختییه عزیزم 

خدا بهتون صبر و سلامتی و حوصله بده 

ولی دست خودش نیس که فدات شم سنشم بالاس

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

چی بگم عزیزم واقعا شرایط سختیه اما به قول شاعر تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
خداصبرت بده من باشم ۱روزم دیگه ادامه نمیدم

معلوم نیست باید تا کی ادامه باید بدیم فقط بدن درد داره خواب خوراک دفع همه رو مثل ادم عادی داره دوست دارم یه روز بیدارشم ببینم یا اون مرده یا خودم

خدا سلامتی بده. شوهراتون چه خوش گذشته. خودشون بیان زیر ننشونو عوض کنن ـاگر بر عکس بود اصلاا نه میزاش ...

ممنونم شوهرامونم تا خرخره تو گه فرو رفتن اونام درگیرن اما دقیقا همینه اگه ما بودیم بخدا سر یه ماه طعنه عاشون شروع میشد

خدا سلامتی بده. شوهراتون چه خوش گذشته. خودشون بیان زیر ننشونو عوض کنن ـاگر بر عکس بود اصلاا نه میزاش ...

یا دور ازچون عروس تواین شرایط بود مادرشوهر اینکارارو میکرد!؟؟

عمرا 

یا دور ازچون عروس تواین شرایط بود مادرشوهر اینکارارو میکرد!؟؟عمرا

عمرااااااا. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میدونم شرایط سختییه عزیزم خدا بهتون صبر و سلامتی و حوصله بده ولی دست خودش نیس که فدات شم سنشم بالاس

دست خودش نیست اره میدونم اما دست خودش هست مارو درک کنه دست خودشه بگه سوندو وصل کنید این بدبختا انقد روزی هزارتا پله رو بخاطر شرایط خونمون بالا پایین نریم دست خودشه بخاطر یه باد معده مارو نکشونه ببریم دسشویی دست خودشه بخاطراینکه حسسس میکنه دسشویی داره مارو نصف شب نبره دسشویی دست خودشه کمتر بخوره که وزنش نره بالای هشتاد باقد دومتر منه بدبخت با قد۱۶۰وزن هفتاد جابجاش نکنم واینکه کمتر دخالت کنه وهزار بدبختیای دیگه

واقعا خسته نباشید میگم،باریک الله به صبرتون مطمعن باش این فداکاریت از چشم خدا پنهان نمی‌مونه و یه جایی که فکرشو نمیکنی این محبت بهت برمیگرده

همیشه دعای مادرم خدابیامرز این بود ،خدایا تا وقتی سرپام جونمو بگیر نزار زمین گیر بشم و خار و خدا لبیک گفت صاف صاف راه می‌رفت ایست قلبی کرد ،اینجور مسائل(مریض داری) ادمو از پا در میاره و واقعا هر کی از راه میرسه برای عیادت یا هر چی یه تز میدن و آدمایی که دارن نگه میدارن مریض رو ،کاسه ی صبرشون رو لبریز میکنن،درکت میکنم شرایط سختیه ،ای کاش شوهراتون قدر این زحماتتون رو حداقل بدونه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزم چقد ماجرات مثل دختر عمه ی منه!!!چندوقت پیش دیدمش همین حرفارو میزدوالا حق داری هرچی بگی هیچ عرو ...

ممنونم اما داره کم کم سلامتیه جسمی و روحیمو ازدست میدم اونم بخاطر ادمی که اندازه سر سوزن قبلش بهم محبت نداشت

ممنونم اما داره کم کم سلامتیه جسمی و روحیمو ازدست میدم اونم بخاطر ادمی که اندازه سر سوزن قبلش بهم مح ...

با جاریت هماهنگ شید با شوهراتون حرف بزنیدیا پرستاربگیرن یا ببرید بستری کنید حداقل اونجا بهش برسن اینجوری ک نمیشه 

مادرشوهرت دختر نداره؟؟