2777
2789

دوران راهنمایی مدیر و ناظممون خوب بودن دل درد داشتم زنگ میزدن مادرم میومد دنبالم میرفتم خونه 

ولی دوره هنرستان نمیزاشتن بری خونه و باید تحمل میکردیم 

واقعا برای مردایی که کاری میکنن خانمشون بره سر کار متاسفم شرایط زنا که مثل مردا نیست 

حالا کسی که خودش دوست داره رو کاریش ندارم 

ولی مردا انقدر بخاطر خرجی دادن منت گذاشتن که زنا مجبور شدن برن سر کار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره؟ 

مگه یه خانم جز کار بیرون از منزل دغدغه و گرفتاری و گیر و گور نداره ؟؟

ماهی ۲ روز دلدرد رو نمیتونید مدیریت کنید و خودتون رو جمع و جور ؟

والا اینو کسی میگه دوران پریودش کلا تو درمانگاه میگذره ، تو pmsهم پا بده آدمم میکشم.

هم دانشگاه میرم ، هم سرکار ، هم باشگاه ، هم مقاله مینویسم 

هیچ ربط و منافاتی باهم ندارن اینا

به خاطر ۴۸ ساعت درد که نمیشه ۶۰ سال زندگی غیرمفید داشت

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دلم سوخت یه لحظه

اتفاقا نباید دلت بسوزه چون اینجوری بخوای فکر کنی کلا فلسفه وجودی زن میشه پریود و حاملگی و زایمان!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اتفاقا نباید دلت بسوزه چون اینجوری بخوای فکر کنی کلا فلسفه وجودی زن میشه پریود و حاملگی و زایمان!

همینا مگه کم چیزیه 

بعدشم ما یه معلم داشتیم 

میکفت ما هر چقدر هم پیشرفت کنیم بازم کارای خونه گردنمونه 

مرده میرت سر کار میاد خونه استراحت میکنه 

ولی شما بیای خونه تازه باید کارای خونه رو انجام بدی 

همینا مگه کم چیزیه بعدشم ما یه معلم داشتیم میکفت ما هر چقدر هم پیشرفت کنیم بازم کارای خونه گردنمونه ...

خب این دیگه ببخشید کنیز محوری ایرانیا رو میرسونه !

وگرنه تو کشورای جهان اول خانم های خانه دار هم زیر بار کار خونه نمیرن 

چه برسه خانم های شاغل. 

خب ادم واسه چی میره جون میکنه بیرون از خونه که پول داشته باشه واسه اپشن های بهتر زندگی ! نه اینکه پولشو النگو کنه بندازه تو دستش.