2777
2789

من امروز دخترمو بردم مهد اما نمیدونم کاره خوبیه یانه چون اونجا بچه ها مریضن وشوهرم میگفت نبری بهتره اما گفتم ببرم اونجا سرش گرم بشه  همین که اموزش دارن ویاد میگیره الان دخترم دوسالو ده ماهشه 😌

شما از چند سالگی برید ایا خوبه یانه؟؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

از ۳ سالگی

خیلی هم راضیم

هم اخلاق دخترم بهتر شده و خیلی چیز یاد گرفته

هم خودم روحیه ام بهتر شده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه داره ۳ سالش پر میشه

راحت میره راحت میاد؟ دوست داره؟

مهد هم خیلی مهمه

دختر من چون کسی دور و برش نیست واقعا لازمش بود

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
از ۳ سالگی خیلی هم راضیم هم اخلاق دخترم بهتر شده و خیلی چیز یاد گرفته هم خودم روحیه ام بهتر شده

پس خوبه 😌

فقط از نظر اینکه بچه های دیگه مریض باشن چی مشکلی پیش نمیاد؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

از چهار سالگی بردمش

الان دختر من که چند روزه خونه نشین شده 😔 کلا دوهفته حالش خوبه مهد که میره از بقیه مریضی میگیره میاد خونه به آجیش هم میده 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
دختر من تازه دوسالش شده خیلی لج باز شده دوست دارم بزارمش مهد

اره برای بچه های لجباز خوبه ارومشون میکنه

من وقتی گذاشتمش مهد که خودش دیگه میتونست تو دستشویی خودشو بشوره

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
پس خوبه 😌 فقط از نظر اینکه بچه های دیگه مریض باشن چی مشکلی پیش نمیاد؟

اینو واقعا نمیشه کاری کرد فقط باید اونجا تذکر بدید که بچه هایی کا مریض میشن تا دوره نقاهتشون تموم نشده نباید بیان . 

منم پسرم دوسالش هست جای غریب هستیم خیلی بی تاب و تنها بود الکی بهونه میگرفت منم از ۴ شنبه بردمش خیلی ...

وای چه خوب امیدوارم کردی...دختر منم اینجوریه فقط از مریضی میترسم گفتم از بهار ببرمش

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌