2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین دیگه اه راجب کراشمه

234 بازدید | 30 پست

هیچ صحبتی بینمون نبوده هیچوقت. تو اینستا دیدمش.

فقط فالوش کردم بک‌ نداد اما چون پیجم خصوصی نبودش استوری هامو بععععضضی وقتا نگاه میکرد، یکی دوبار هم عکس خودمو لایک کرد.

منم دیدم بک نمیده بعد از مدتی آنفالوش کردم.

چند ماه گذاشته الان فالوش کنم جوری به نظر میاد که انگار ازش خوشم میاد یا تو نخشم؟ 🤐

پیجمو هم خصوصیش کردم.

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.

بچه هاااا، ببینید من کسیو ندارم تو دنیا، یه شمایید که به دعاتون اعتقاد دارم، میشه در حقم خواهری کنید یه دقیقه بیاید تاپیکم؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خوشش میومد همون موقع فالوت می‌کرد. بیخودی خودتو ضایع نکن با فالو کردن دوباره ش. اگر رک گفتم معذرت میخوام ولی بهتره  دیگه بهش فکر نکنی و سمتش نری

یکبار بیشتر زندگی نمیکنی، پس خوب زندگی کن  

اره وقتی یه بار بهت بک نداده دوباره نرو سراغش شاید تو رابطه س

اونموقع که مال خیلی وقت پیش بود

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.
اگر خوشش میومد همون موقع فالوت می‌کرد. بیخودی خودتو ضایع نکن با فالو کردن دوباره ش. اگر رک گفتم معذر ...

نمیدونم کلا خب کسی رو که نمیشناسه فالو نمیکنه فالویینگاش خیلی کمه حدود ۱۵۰ 

ولی فالووراش بالای ۱ کا

اونموقع که مال خیلی وقت پیش بود

باشه خب همون موقع میخواست بک میداد دیگه الان بعد مدت ها بری دوباره سراغش فک میکنه همش درگیرشی

البته اگر دیگه قرار نیس تو دانشگاهی جایی ببینیش و اگرم جلوش ضایع بشی مشکلی نداری برو ریکوئست بده و شانست و امتحان کن

اگر خوشش میومد همون موقع فالوت می‌کرد. بیخودی خودتو ضایع نکن با فالو کردن دوباره ش. اگر رک گفتم معذر ...

یکی دو بار استوریمو لایک کرد.

شیطونیم گرفته میخوام تست کنم ببینم بک میده، پیجمم بستم 😋

از یه طرف غرورم نمیذاره 

باشه خب همون موقع میخواست بک میداد دیگه الان بعد مدت ها بری دوباره سراغش فک میکنه همش درگیرشیالبته ا ...

یکی دو بار استوریمو لایک کرد.

شیطونیم گرفته میخوام تست کنم ببینم بک میده، پیجمم بستم 😋

از یه طرف غرورم نمیذاره 

جایی نمیبینمش فقط یه بار تو بازار دیدمش.

یه بارم لب دریا.

ولی اون منو ندید

یکی دو بار استوریمو لایک کرد.شیطونیم گرفته میخوام تست کنم ببینم بک میده، پیجمم بستم 😋از یه طرف غرور ...

من با عقل الانم دارم میگم ن. شاید کوچکتر بودمو احساساتی تر بهت میکفتم شانستو امتحان کنی . خودت میدونی گلم. موفق باشی

یکبار بیشتر زندگی نمیکنی، پس خوب زندگی کن  

یکی دو بار استوریمو لایک کرد.شیطونیم گرفته میخوام تست کنم ببینم بک میده، پیجمم بستم 😋از یه طرف غرور ...

خب پس خودشم چراغ سبز داده. جایی نمیبینیش مهم نیس برو ریکوئست بده تهه تهش اینه که بک نمیده و انفالوش میکنی دیگه

خب پس خودشم چراغ سبز داده. جایی نمیبینیش مهم نیس برو ریکوئست بده تهه تهش اینه که بک نمیده و انفالوش ...

الان با پیج فیک که اصلا شبیه پیج فیک نیست ولی

خیلی شبیه پیج اصلی و باکلاسه فالوش کردم بک داد.

حتما از سر کنجکاوی بک‌ داده، خصوصیه این پیج.

نمیدونم درخواستشو فعلا قبول کنم یا نه. قصد قبول کردن ریکوئستشو با این پیج فیک ندارم.

ولی یه مدتی استوریاشو ریپلای میکنم ببینم حرف میزنه یا نه شخصیتشو بشناسم.

الان با پیج فیک که اصلا شبیه پیج فیک نیست ولیخیلی شبیه پیج اصلی و باکلاسه فالوش کردم بک داد.حتما از ...

اره فکر خوبیه منم قبلا از اینکارا کردم😁اما اگر به پیج فیکت پا بده چی😑

اره فکر خوبیه منم قبلا از اینکارا کردم😁اما اگر به پیج فیکت پا بده چی😑

یعنی قبل از اینکه ریکوئستشو قبول کنم پا بده؟