2777
2789

قبل بیرون رفتن تمیز میکنم که اگر بیرون یه ماشینی موتوری زد و عزراییل اومد سراغم. حداقل خونم تمیز باشه برا عزادارا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان مشخص نداره ‌

هر وقت به هم ریخته و کثیف بشه تمیز میکنم .

ممکنه یه هفته پشت سر هم باشه .

یا ۱۰ روز یه بار

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قبل بیرون رفتن تمیز میکنم که اگر بیرون یه ماشینی موتوری زد و عزراییل اومد سراغم. حداقل خونم تمیز باش ...

بی خیال بابا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

هر وقت حوصلم شد تمیز میکنم یه جاری دارم خونش برق میزنه یه ریز داره میسابه قبلا من همینجوری بودم دیسک کمر گرفتم ولش کردم میگه شاید برگشتنه مردم خونم تمیز باشه گفتم کسی بخواد حرف بزنه میزنه خودتو نابود نکن گوش نمیده

بی خیال بابا

اخه اطرافم شنیدم اینجور شده؛ دیگه چشمم ترسیده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هر وقت حوصلم شد تمیز میکنم یه جاری دارم خونش برق میزنه یه ریز داره میسابه قبلا من همینجوری بودم دیسک ...

مثلا بیان بگن وای وای میت خونه ش چه کثیفه 

چه بدبختی داریم از دست این قوم فضول ایرانی بعد مردنم ول نمی کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

۳ روز یبار تمیزی مفصل در حد۶ساعت طول میکشه 

بقیه روزها هم سطحی

کابینتا آینه ها در ها شیشه ها تلوزیون ها دستنال سرامیکها تی

جاروبرقی شستن بالکن جارو راه پله سابیدن ماشی آشپزخونه و یخچال و سینکو گازو هود شستن سرویسها و..

وایی خدایا اونجوری وقت نمیشه بری بیرون که😭😂😂نکه آدمی باشم که همش بیرون باشه ها جاییم ندارم خیلی.ولی بچه هام ۴و۵ساله هستن پارکم نزدیگه هوام که دیگه خوبه ببرمشون پارک کتابخونه.شاید ممبد سالن سینمامم شاییییییددیی رفتم.اصن گیجم ی جورایی یکم😂😂😂😂خستم میشم زود