2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوست داشتن که نیست سونو رو باید متخصص بنویسه تا شامل بیمه بشه وگرنه ازاده

متخصص ننوشت ماما نوشت خودش یک دکتر مدنظرش بود گفت برو اینجا برای بیمت هم مشکلی پیش نمیاد ولی من نمیخوام برم اون دکتر 

متخصص ننوشت ماما نوشت خودش یک دکتر مدنظرش بود گفت برو اینجا برای بیمت هم مشکلی پیش نمیاد ولی من نمیخ ...

خب یا  باید یه دکتر متخصص بنویسه یعنی اون نسخه توسط یک پزشک متخصص ثبت بشه یا با همون نسخه و کد رهگیری ماما بدون بیمه و آزاد سونو بده

خود دانی

خب یا باید یه دکتر متخصص بنویسه یعنی اون نسخه توسط یک پزشک متخصص ثبت بشه یا با همون نسخه و کد رهگیر ...

میگم خود ماما گفت با بیمه حساب میشه

شاید با دکتره همکارن(پورسانتی حساب میکنن باهم) خود اون دکتره ثبت میکنه

که اون ماماعه مریضاشو بفرسته همون سونوگرافی

میگم خود ماما گفت با بیمه حساب میشهشاید با دکتره همکارن(پورسانتی حساب میکنن باهم) خود اون دکتره ثبت ...

من تجربه کردم میگم سونو تخصصی شکم و رحم با نسخه ی ماما آزاده حتی با نسخه ی پزشک عمومی هم آزاده ،خواستی زنگ بزن از اون مراکز رادیولوژی و سونوگرافی بپرس 

این چندمین بار

خدانگهدار شما

من تجربه کردم میگم سونو تخصصی شکم و رحم با نسخه ی ماما آزاده حتی با نسخه ی پزشک عمومی هم آزاده ،خواس ...

دکتره که خود ماما گفته متخصصه میگم که شاید اون برام بنویسه بیمه برام رد بشه چون با هم ساخت و پاخت دارن من که تا حالا تجربه نداشتم دارم میپرسم از همه شما حوصله نداری خوب جواب نده

به هر حال ممنون که جواب دادی

دکتره که خود ماما گفته متخصصه میگم که شاید اون برام بنویسه بیمه برام رد بشه چون با هم ساخت و پاخت دا ...

حوصله داشتم که  راهنمایی کردم

شما هم یه سوال می‌پرسین که بقیه راهنمایی تون کنن اگه هرکسی هرچی میگه مقابلش میخواین گارد بگیرین و  برای اینکه کسی وقت گذاشته تجربش رو بهتون بگه و اینهمه تایپ کرده بجای تشکر بگین حوصله نداری راهنمایی نکن  تاپیک زدنتون برا چیه ؟هر کاری صلاح میدونید انجام بدین و  وقت خودتون و بقیه رو نگیرید

و ممنون میشم دیگه منو ریپلای نکنید

مجددا خدانگهدار