2777
2789

سلام دختر من ۱۸ ماهشه ۱۱.۵ کیلو وزنش قدشم ۸۹ سانته غذا خوردنش هم گاهی خوب گاهی هم هیچی نمیخوره اما خیلی کم حرف میزنه در حد ۱۰ تا ۱۵ کلمه و فقط ی جمله میگه آب بده.گاهی اگه چیزی بگم تکرار میکنه ولی یادش میره فقط چندتا از اعضای بدنش رو میشناسه خیلی زورگوهست همش جیغ میزنه بچه ها رو میزنه به زور وسایل بچه ها رو میگیره درحالیکه خودش همه مدل اسباب بازی و وسیله داره خیلی خیلی خیلی هم بد لباس و بد پوشکه با بدبختی لباسشو عوض میکنم تو همه کارا دخالت میکنه هرجا بریم همه جا سرک میکشه اصلا نمیترسه دنبال سگ و گربه یا هر موجودی میدوه اصلا ی کارای میکنه که مخم سوت میکشه نمیدونم چیکار کنم 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

کار غیر عادی نمیکنه 

همه بچه ها همینن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار غیر عادی نمیکنه  همه بچه ها همینن

اینکه کم حرف میزنه و اعضای بدنش رو نمیشناسه چی؟جیش هم هنوز یاد نگرفته 

وااای چقدر عجله داری..پسرمن ۲/۵سالشه..تازه دو سه تاجمله میگه..۱۸ خیلییی زوده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بچه اس عزیزم اگه غیراز این بود باید نگران می شدی

هرجا رفتیم همه میگن این دیگه چه جور بچه ایه از بس اطرافیان مینالن منم خیلی حساس شدم.خدایش خیلی اذیت میکنه

وااای چقدر عجله داری..پسرمن ۲/۵سالشه..تازه دو سه تاجمله میگه..۱۸ خیلییی زوده

آخه یکی از فامیلامون دخترش ی هفته از دختر من بزرگتره ماشاءالله خیلی خوب حرف میزنه و اینکه قشنگ میشینه واسه خودش بازی کردن 

فرزند شما همه چیزش خوبه ماشاالله خدا حفظش کنه حرف دیگران اصلا براتون اهمیت نداشته باشه 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
پسر منم همينه فقط گاز گرفتن و چنگ زدنو اضافه كن بهش😂😂😂😂

دختر منم همینه.یکی از دوستام اومد خونمون گفت بچه ات مقل انسان های اولیه است

هی خواهر دختر من یکسالو هشت ماهه ست حرف زدنش کمکمک داره راه میفته ولی جیش یاد نگرفته یعنی میبرم دستشویی فقط بازی میکنه بلافاصله پوشکش میکنم جیش میکنه جیغ میزنه هرچی میخواد گریه میکنه همه چیو پرت میکنه تو صورت من و باباشنه دعوا نه آرامش نه حواس پرت کردن هم روش کارساز نیست بسیاااااار لجبازه از ده شب به بعد هم مثل دیوونه ها میشه میپره به سروکله ما چنگ میندازه و..... اصلااااااااانم خواب نداره، آخ که ذله شدم😥😥😭😭😭

فرزند شما همه چیزش خوبه ماشاالله خدا حفظش کنه حرف دیگران اصلا براتون اهمیت نداشته باشه 

آخه حرف بعضیاشونخیلی رو مخه