2777
2789

بعضی روزا یادش میوفتم 

فقط میخوامم برم بزنمش😭😭

دعواش کنم

منی که جز خوبی چیزی در حقش نکردم

نزدیک بود نامزد کنیم که متوجه خیانتش شدم😭

گاهی حس تنفر بهم دست میده

فقط میخوام برم بزنمش تا خالی شم😭😭😭😭😭

با دلم بازی کرد

بلاکش کردم خبری ازش ندارم

بعضی وقتا میگم برای انتقام الکی دوباره برگردم بهش

ادبش کنم دلم خنک شه 😭😭😭😭😭

از 

یعنی دوست بودید؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ها در جریان بودن

دوست بودید دیگه عزیرم؟! خواستگاری که نکرده بود؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

با خونسردی رها کن و برو دنبال زندگی خودت. سعی کن سخت نگیری. هر کسی در زندگی تاوان عملکرد خودش و میده. اصلا فراموشش کن. اگر وارد چرخه بی پایان تقاص بشی آرامشتو از دست میدی.

با خونسردی رها کن و برو دنبال زندگی خودت. سعی کن سخت نگیری. هر کسی در زندگی تاوان عملکرد خودش و میده ...

چجوری خونسرد باشم؟ وقتی که ادعای عاشقیش میشد منم ساده باورش کردم چجوری خونسرد باشم ب خاطرش خاستگار رد میکردم اما اون خیانت میکرد 💔😭😭😭😭 بگوووو چجوری اخه اروم شم؟؟؟😭😭😭😭

از 
میدونم لیتقت ندارهاز چشمم افتادهاعصابم پریشونه ارامش ندارممیخوام فقط دلم خنک شه😭😭😭😭 حقش بذارم ک ...

فقط فراموشش کن 

وگرنه این دفعه با خاطره بدتر و سنگین تر برمیگردی و به خودت لعنت میفرستی

یه جلسه اشنایی دلشتن خانواده هاحالا که چی؟چی عوض میشع؟؟؟؟؟؟

میخوام بگم خودت تاپیکارو میبینی طرف چندتا بچه از شوهرش داره خیانت میبینه. اینکه دیگه دوستی بوده و اصل دوستی هم همینه براش جدی نبودی

برو خداتو شکر کن الان فهمیدی 

پس چجوری دلم خنک شهچحوری اروم شم😭😭😭

رو خودت کار کن فقط سعی کن روز به رور حالتو زندگیتو بهتر کنی انقدر به این فکر نکن چیکار کنی حرص اونو دراری هیچی بیشتر از این که ببینه تو داری روز به روز بهتر از قبلت میشیو اینکه نشونش بدی چیو از دست داده ازش انتقام نمیگیره