2777
2789
عنوان

بیاین بگین قدتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 43 پست
165 کاملاااااااااا راضیم و احساس میکنم قدی رو دارم که کلا مورد پسندهبچه ها اگه نیست لطفا نزنین تو ذو ...

هست خیلی خوبی شما

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۸ناراضیم ازهردختری میبینم بلندترم😑

وا قدت خوبه ک ن خیلی کوتاه ن خیلی بلند متوسط هم نیست😂

من ۵ سانت ازت بلند ترم

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

۱۵۹

از قدم راضیم بنظرم فرم بدن مهم تره کمر باریک

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بعضی وقتا یجوری از همه بلندترم که دلم میخاد رو زانو راه برم

اون موقع مجرد بودم منم حس میکردم زیادی درازم ولی از وقتی اومدم نی نی سایت به قدم افتخار می کنم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چرا بدتون میاد از قد بلند؟ 

این یک پوئن مثبته که میتونید به نقطه قوت تون تبدیل کنید

سعی کنید اندامتون رو بهتر کنید 

اونوقت هر جا وارد میشید همه اولین نفر شما رو میبینن

170 ام با وزن 49 خیلی راضیم شکمم تخت کمرم باریک. هر چن وزن متناسب با این قد بالای 60 هس ولی خیلی چاق میشه خوشم نمیاد اسکینی دوس دارم و راضیم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

آغا خوشبحالتون میااام🥲😂❤️‍🩹

😂😂بنده خداها تو شوهر به مشکل خوردن همه پسرا یا همقدشونن یا کوتاه تر

یکیشون که 182 خیلی میناله میگه تاحالا یه پسر بالاتر از خودش نیومده یا اومده هم خیلی نزدیک بودن یه کلیپس بزنه میرسه بهش😂😂