وای این چ زندگیه چطور گرسنه نمیشنحداقل داداشت آشپزی یاد بگیره
گرسنه بشن کاری از دستش برمیاد؟تازه پارسال دانشگاه هم قبول شد حالا در هفته یه تایمی دانشگاه میره از اونور سالن دار آرایشگر. تمام وقتش برای خودش عادت هم داره همه جا مهمونی میره ولی سال به سال کسی رودعوت نمی کنه
چه برادر صبوری وحتی پسر صبور تری والا من اگه یه وعده آشپزی نکنم همسر که جای خود پسرم پوستم میکنه از ...
صبوری زیاد اوضاعش اینه .عیدی برای ۳ روز اومدن شهرستان خونه پدرم یه چمدون بزرگ لباس آورده بود برای خودش حتی نکرده بود یه زیر پوش برای داداشم بیاره مامانم بهش گفت .گفت وظیفه خودش لباساش جمع کنه نه من
تو افسرده ای اونا بهترین کارو میکنن امید به زندگی دارن خودشون رو دوست دارن شماهایی که به خودتون نمیر ...
خوشت آمده برادر
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
شنیدن تعریف و تمجید خیلی تاثیر داره به آدم انرژی میده کلا، منم مجرد بودم همیشه ناخنام بلند و لاک زده بود سر و شکل مرتب داشتم چون عمه هام و مادربزرگم میدیدن تعریف میکردن که وای فلانی این لباست چقدر خوبه وای رنگ لاکشو نگاه چه نازه این حرفای کوچیک کوچیک بمب انرژی بود برام ولی از وقتی ازدواج کردم همه اینا دود شد رفت هوا چون هر چقدر هم به خودم برسم و تغییر ایجاد کنم شوهرم یه کلمه نظر مثبت نمیده ته تهش برمیگرده مسخره ام میکنه مگه داری میری عروسی برای همین دیگه همه چیزو بوسیدم گذاشتم کنار زندگیمم پر از استرسه و وقتشم ندارم
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی