2777
2789
عنوان

واسم سواله چطوری بعضیا اینقدر ب خودشون میرسن و شیک میگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 61 پست
ن عزیزم بعضیا کلا همینن یکی از دوستای من سرزده بری خونش یهو درو باز کنی میبینی شیک و پیک کرده کلا صب ...

اره دقیقا اونا هم همینطورین 

هر روز چه تو خونه چه بیرون ب خودشون زیاد میرسن 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

نه داداشم وپسرش صبح میرن سرکار بدون صبحانه تایم شام میان اونم اغلب میگه پسرش سالاد درست می کنه دونفر ...

چه برادر صبوری وحتی پسر صبور تری والا من اگه یه وعده آشپزی نکنم همسر که جای خود پسرم پوستم میکنه از بس غر میزنه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم باید تو ذاتت باشه😂😂 من بهترین خرج هارو میتونم بکنم ها ولی بازم عین گداهای سامرام😂😂

😂😂😂

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

وای این چ زندگیه چطور گرسنه نمیشنحداقل داداشت آشپزی یاد بگیره

گرسنه بشن کاری از دستش برمیاد؟تازه پارسال دانشگاه هم قبول شد حالا در هفته یه تایمی دانشگاه میره از اونور سالن دار آرایشگر. تمام وقتش برای خودش عادت هم داره همه جا مهمونی میره ولی سال به سال کسی رودعوت نمی کنه

چکار میکرد اونجاهر روز آرایش؟

بیشتر براشینگ میکرد 

ولی گاهی ارایش گاهی رنگ 

با ارایشگره دوست شده بود و از جیک و پوک هم خبر داشتن 

من همیشه سالنهای معتبر میرم رنگ کارم یه مدت گولم زد که سالن زدم بیا اونجا برای رنگ رفتم دیدم اصلا محیط جالبی نداره وقتی تابلو ندارن و یواشکی کار میکنن 

سوال من هم هست.واقعا روزانه چقدر وقت میذارن برای اینهمه رسیدگی به خودشان.احتمالا بیشتر وقتشان در سال ...

😅😅😅😅والا نمیدونم

میخوام بدونم رازشون چیه 

حالا منم چند روزه میخوام برم ارایشگاه 

وقت نمیکنم😑

چه برادر صبوری وحتی پسر صبور تری والا من اگه یه وعده آشپزی نکنم همسر که جای خود پسرم پوستم میکنه از ...

صبوری زیاد اوضاعش اینه .عیدی برای ۳ روز اومدن شهرستان خونه پدرم یه چمدون بزرگ لباس آورده بود برای خودش حتی نکرده بود یه زیر پوش برای داداشم بیاره مامانم بهش گفت .گفت وظیفه خودش لباساش جمع کنه نه من

خانمهایی که میرن سرکارو به خودشون میرسن،همیشه واسم سواله،صبح ساعت چند از خواب بیدار میشن که ساعت ۷و۸ ...

حتما ساعت ۴

اینکه برا یه خرید یا یه بیرون رفتن ساده این حجم رسیدگی میکنن یکم جای سواله آخه واقعه برا چی و برا کی ...

تو افسرده ای اونا بهترین کارو میکنن امید به زندگی دارن خودشون رو دوست دارن شماهایی که به خودتون نمیرسید افسردگی دارید

اسلحه ای که یبار گیر کرده ، دوباره بزاری کمرت لایق مرگی

تو افسرده ای اونا بهترین کارو میکنن امید به زندگی دارن خودشون رو دوست دارن شماهایی که به خودتون نمیر ...

خوشت آمده برادر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

صبوری زیاد اوضاعش اینه .عیدی برای ۳ روز اومدن شهرستان خونه پدرم یه چمدون بزرگ لباس آورده بود برای خو ...

چی بگم والا رابطشون باهم خوبه ؟شاید یه مشکلی هست که دل به کارو زندگی نداره 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اره خانواده خوبی دارن ولی شرایط مالی اوکی ندارن

شنیدن تعریف و تمجید خیلی تاثیر داره به آدم انرژی میده کلا، منم مجرد بودم همیشه ناخنام بلند و لاک زده بود سر و شکل مرتب داشتم چون عمه هام و مادربزرگم میدیدن تعریف میکردن که وای فلانی این لباست چقدر خوبه وای رنگ لاکشو نگاه چه نازه این حرفای کوچیک کوچیک بمب انرژی بود برام ولی از وقتی ازدواج کردم همه اینا دود شد رفت هوا چون هر چقدر هم به خودم برسم و تغییر ایجاد کنم شوهرم یه کلمه نظر مثبت نمیده ته تهش برمیگرده مسخره ام میکنه مگه داری میری عروسی برای همین دیگه همه چیزو بوسیدم گذاشتم کنار زندگیمم پر از استرسه و وقتشم ندارم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی