2777
2789
عنوان

واسم سواله چطوری بعضیا اینقدر ب خودشون میرسن و شیک میگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم باید تو ذاتت باشه😂😂 من بهترین خرج هارو میتونم بکنم ها ولی بازم عین گداهای سامرام😂😂

آفرین دقیقا همینه من گرونترین لباسم بگیرم باز نمیتونم ست کنم ست کردن در شیک پوشی خیلی تاثیر گذار هستش

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اول این که شیک بودن واقعی چیه؟ اگه به پلنگا و در و دافا میگی شیک که حرفی ندارم

در غیر این صورت

هر آدمی ۲۴ ساعت وقت داره و خب یه نیازها و علاقمندی ها و وظایف مشخص

اگر یکی تو هر کدوم خیلی اوکی بود بدون تو بقیه داره کمتر وقت میذاره

این رو اولویت های هر کسی مشخص می کنه

یکی اولویتش خانه داری و بچه داری و همسرداریه

یکی کار و تحصیل و فعالیت اجتماعی

یکی ظاهر و زیبایی

یکی سلامتی و ورزش و ...

همش در حد معقول خوبه

به نظرم باید تو ذاتت باشه😂😂 من بهترین خرج هارو میتونم بکنم ها ولی بازم عین گداهای سامرام😂😂

دقیقا منم همینطوریم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

چطور پس کسی هست براشون اشپرز ی میکنه؟

نه داداشم وپسرش صبح میرن سرکار بدون صبحانه تایم شام میان اونم اغلب میگه پسرش سالاد درست می کنه دونفری میخوریم .خودشم صبحانه میخوره تا شام. ناهاری درکار نیست شامم پسر درست کرد میخورن وگرنه هیچ .داداشم اغلب روزا ناهار میره خونه خواهرم میگه زنم ناهار نمیده

یه چیز خیلی عادیهینی چی چطور وقت میکننوقت زیادی نمیخواد فوقش دو سه ساعت

خب من همینم نمیتونم 

حالا چند روزه قرار برم ارایشگاه ، نتونستم برم

دیگه شیرینی میخرید میومد ارایشگاه میشستن صحبت کردن و چایی خوردن هربار من میرفتم این اون جا بود و روز ...

چکار میکرد اونجا

هر روز آرایش؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دلیلش ایناس «:زندگیشون آروم و بدون تنش هست همسر یا پدر و مادر با محبت دارن شرایط مالی مناسبی دارن

اره خانواده خوبی دارن 

ولی شرایط مالی اوکی ندارن

انقدر دوست دارم آدمای این مدلی رو .... خودم هم سعی میکنم همیشه اینجوری باشم...ولی گاهی واقعا حسش رو ندارم و ساده تر میرم بیرون

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه داداشم وپسرش صبح میرن سرکار بدون صبحانه تایم شام میان اونم اغلب میگه پسرش سالاد درست می کنه دونفر ...

وای این چ زندگیه چطور گرسنه نمیشن

حداقل داداشت آشپزی یاد بگیره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱