2777
2789

از صبح ساعت 3/5 بیدار میشم درس میخونم تا 10 شب. از خوابم میزنم ولی نصف تایم همش تو فکر و خیالم انگار دست خودم نیس

یهو به خودم میام میبینم یه ساعت تو فکرم

از اونطرف کمال گرایی شدیدم دارم تا میبینم از برنامم عقب موندم نا امید میشم کل روز انگیزمو از دست میدم

چیکار باید بکنم 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

پذیرش. ببین همه مون این طور هستیم. منم اون موقع که کنکور داشتم این جور بودم. چیز خاصی نیست که نگران باشی. از طرفی هم خدا یا کائنات با و‌سواس و کمال گرایی و... اداره نمیشه. همینکه اینقدر زحمت می کشی خدا مزدتو می ده و بهت بدهکار نمی مونه و مزدت ان شاالله قبولی در رشته خوب

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

پذیرش. ببین همه مون این طور هستیم. منم اون موقع که کنکور داشتم این جور بودم. چیز خاصی نیست که نگران ...

اخه تایم کمی مونده تا کنکور منم عقبم باید هرطور شده جبران کنم. بخوام بپذیرم پس باید اینم قبول کنم که تو کنکور به جایی نمیرسم💔

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین از خدا کمک بخواه من وسواس شدید داشتم خیلی بهتر شدم چند تا کار میگم بکن اول اینکه از اظطراب و استرسه سعی کن استرس به روش های می تونی خودتو اروم کنی کنترل کن من پرانول 10 مصرف میکردم بعدش هر وقت فکر اومد تو سرت همیشه حین مطالعه یه کاغذ سفید کنارت بذار و یادداشت کن بعدش سوره ناس بخون و لا اله الا الله بگو بیشتر از خدا کمک بخواه حتما بهت کمک می‌کنه منو خدا نجات داد دیونه میشدم خودشم وسط نهایی ها :) حالا نمدونم تا چه حد مال تو ولی مال من شدید بود کلا نمی تونستم درس بخونم 

اخه تایم کمی مونده تا کنکور منم عقبم باید هرطور شده جبران کنم. بخوام بپذیرم پس باید اینم قبول کنم که ...

اینقدر نا امید نباش منم کنکوریم به خدا توکل کن :) بخدا اروم میشی بعدش راحت تموم تلاش تو بکن

ببین از خدا کمک بخواه من وسواس شدید داشتم خیلی بهتر شدم چند تا کار میگم بکن اول اینکه از اظطراب و اس ...

اتفاقا نماز میخونم و خیلی از خدا میخوام ولی نمیدونم چرا کمک نمیکنه. قرص میخوردی تمرکزت پایین نمیومد؟ 

من الان سه هفته قبل کنکور اسنترا بخورم به نظرت ریسکه؟

یه دعایی هم هست که حس میکنم خیلی بهم کمک کرد اگه معتقدی بگو برات بفرستم

بفرست

اخه تایم کمی مونده تا کنکور منم عقبم باید هرطور شده جبران کنم. بخوام بپذیرم پس باید اینم قبول کنم که ...

همه این طورن. منظورم از پذیرش این بود که فکرایی که موقع مطالعه می آد باهاشون جنگ نکن بپذیر خودشون کم رنگ میشن. از این به بعدم روی نکات قوت و درسهایی که خوندی و یادداشتهایی که کردی و تست وقت بزار. از کجا می دونی جلسه خوب پیش بره و شما به مطالبی که مسلطی از اونا سوال بیاد

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اینقدر نا امید نباش منم کنکوریم به خدا توکل کن :) بخدا اروم میشی بعدش راحت تموم تلاش تو بکن

توکل کردم امیدوارم خداهم یه نگاهی به ما بندازه

اتفاقا نماز میخونم و خیلی از خدا میخوام ولی نمیدونم چرا کمک نمیکنه. قرص میخوردی تمرکزت پایین نمیومد؟ ...

قرص که اسمش گفتی نمی‌دونم واقعیت من اظطراب شدید داشتم رفتم دارو خونه پرانول 10 داد حتما از یه کسی که می‌دونه بپرس من انقدر مطلع نیستم

همه این طورن. منظورم از پذیرش این بود که فکرایی که موقع مطالعه می آد باهاشون جنگ نکن بپذیر خودشون کم ...

خیلی وقت نیس شروع کردم چیز زیادی نخوندم الان فقط دارم پیشروی میکنم. 

اره متوجه شدم چی میگین. ممنونم از راهنماییتون

قرص که اسمش گفتی نمی‌دونم واقعیت من اظطراب شدید داشتم رفتم دارو خونه پرانول 10 داد حتما از یه کسی که ...

اونم واسه همین اضطرابه

تمرکزت پایین نمیومد یا خوابت نمیگرفت؟ بعضی قرصا اینطورین