2777
2789
عنوان

بیاین بگین دیشب پایتخت چیشد

334 بازدید | 20 پست

نتونستم ببینم الان هرچی سعی میکنم حسش بیادنمیاد،یه خلاصه ریزی بدین اتفاقای مهم که دیگه نبینم تکرارشو، 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاق اول ارسطو فهمید شری به مریخ نمیره

آخیش وای چقدربدم میادازاین شری حس خوبی بهش ندارم مطمئنم نقش منفیه تهش سرارسطوروکلاه میذاره،، ری اکشن ارسطوچی بود؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

ارسطو فهمید شری نمیره مریخ 

بهتاش برا اینکه برن تاجیکستان درباره خالکوبی بابای دولت برای هما و فهمیه گفت 

نکته مهماش این بود بنظرم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

ارسطو فهمید شری مریخش کنسله از طریق نقی

بهتاش هم رفت به هما و فهیمه گفت بابای دولت خالکوبی کمونیستی داره که اینا نگران شن برن تاجیکستان

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ارسطو فهمید شری نمیره مریخ بهتاش برا اینکه برن تاجیکستان درباره خالکوبی بابای دولت برای هما و فهمیه ...

واااو ولی بعید میدونم این قضیه برای هماچندان مهم باشه، قبول کردن؟ 

شری و فی فی که پول داده بودن نقی راضیش کنن برا سفر تاجیکستان 

نقی جونی رفته ۲۵۰۰ دلار داره زمینی که دادنش رو فنس کشیده 

و سفر کنسل شد 

نقی تو مافیا اعلام کرد که سفر مریخ شری کنسل شده 

ارسطو کما زد قهر کرد

شری نشست زیر سر بهتاش که خانواده دایی رو راضی کنه بیان تاجیکستان 

بهتاش هم به همان گفت پدر شوهر نیکا کمونیست هست و حتماً باید چهار نعل برن تاجیکستان 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

ارسطو فهمید شری مریخش کنسله از طریق نقیبهتاش هم رفت به هما و فهیمه گفت بابای دولت خالکوبی کمونیستی د ...

ممنون ازحضورتون؛ 

واااو ولی بعید میدونم این قضیه برای هماچندان مهم باشه، قبول کردن؟

فعلا که ترسوندشون ک سر نیکا بلایی میارن هما هم ترسید و رفت پیش نقی که این قسمت تموم شد این قسمت ملوم میشه 

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

فعلا که ترسوندشون ک سر نیکا بلایی میارن هما هم ترسید و رفت پیش نقی که این قسمت تموم شد این قسمت ملوم ...

اوووه پس قسمت جالبیه امشب 

ممنون ازحضورتون؛

خواهش میکنم ✨

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آخیش وای چقدربدم میادازاین شری حس خوبی بهش ندارم مطمئنم نقش منفیه تهش سرارسطوروکلاه میذاره،، ری اکشن ...

ارسطو تو کمپ باهاش قهر کرده بود و قیافه میگرفت بعد عصبانی شد میخواست سنگ رو ببره بندازه بیرون و به نقی قضیه رو بگه بهتاش جلوشو گرفت

شری و فی فی که پول داده بودن نقی راضیش کنن برا سفر تاجیکستان نقی جونی رفته ۲۵۰۰ دلار داره زمینی که د ...

پولوچیکارکردنقی؟؟؟