2777
2789

ننشسته باشه یعنی اون کشش و خوش اومدن پیش نیومده باشه براش اما ملاکهاشو بخصوص اخلاق و ایمان خوبی داشته، و باهم ازدواج کرده باشین؟؟

دقت کنید منظورم عشق و عاشقی یا لرزیدن دل و طرف قد بلند و خیلیییی زیبا باشه و این داستانا نیست..

یعنی اقا زیاد ذوقشو نداشته باشی که باهاش حرف بزنی و ادامه بدی و اینا.. یا از نظر ظاهری (چهره، طرز رفتار و صحبت و تیپ و ...) به دلت ننشسته باشه

اماااا

از نظر ملاک ها و ایمان و اخلاق در حد قابل قبول باشه

میخوام ببینم بعد ازدواج علاقه پیدا کردید یا نه؟

ممنون میشم فقط دوستانی خودشون یا نزدیکان صمیمیشون که تجربه مشابه داشتند پاسخ بدند..

ممنووون

باهاش چند جلسه حرف بزن شاید نظرت عوض شد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلسه اول به دلم ننشست

جلسه دوم گفتم خدایا اگه قسمتمه به دلم بشینه

و خوشم اومد ازش جلسه دوم

بعد ازدواجم شکر خدا اخلاقش موند قیافش عادی شد چه بسا دوست داشتنی شد

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

آنتنهای حسی خانمها در این مورد بسیار قوی عمل میکنه حس اولی حس صدمی هم هست . به مرور همه چیز بدتر میشع که بهتر نمیشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خب؟ تعریف کن 😐

ببین همسرم منو دید تو یه نگاه عاشق شد همون جمله کلیشه ای

من ندیده بودمش خواهرش بهم گفت و گفتم عکسشو بفرست وقتی فرستاد اصلا به دلم ننشست ۱۲سال هم ازم بزرگتره خواستم یجوری بپیچونمش که نشد گفتن یه قرار بزاریم برین باهم حرف بزنید شاید خوشتون اومد منم قبول کردم اول اصلا به دلم ننشست ولی همون بار اولی که باهاش حرف زدم متوجه فهمیده بودن و بادرک بودنش شدم قرار هامون همینجوری پیش رفت تا موقع عقد که بیشتر عاشقش شدم

چند جلسه حرف زدم

و بازم به دلت ننشسته؟ لاغریش یا چهره ش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!