2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این راه صبرتو ببر بالا و زود ناامید نشو

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

عجله نکن باردار میشی 4 ماه چیزی نیست

من دوره های تو رو گذروندم بعد یک سال و 9 ماه باردار شدم

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
وقتی تو اقدام تاریخ پریودیت عقب و جلو میشه یعنی کم مونده تا باردار بشی عزیزم

امیدوارم همینطور باشه، دیگه دارم ناامید میشم ، این ماه خیلی امیدوار بودم

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

منم تو ماهی که اقدام بودم یه ماه ۱۲ روز زودتر پریود شدم بعد دوستم بهم گفت قدیمیا میگن وقتی تو اقدام پریود انقدر جلو میفته یعنی رحم داره خودشو اماده میکنه برای بارداری حالا نمیدونم این حرف جنبه‌ی علمی داره یا نه اما ماه بعدش باردار شدم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین