2777
2789
عنوان

چرا مدرسه انقد سخت بود

104 بازدید | 11 پست

من یه دهه ۶۰ هستم  ۳۸ ساله شماها مدرسه میرفتید رفتار دخترها چجور بود. من اصلا دل خوشی از اون دوران مدرسه ندارم الخصوص راهنمایی  کلا اغلب دخترهای دور من  خیلی به من محل نمیدادن منو تو دایره دوستی نمیزاشتن الان که دارم از بیرون نگاه میکنمم دخترها تواون سن همشون از سر تربیت درست یا غلط نمیدونم یع منطقه امنی داشتن  مثلا فقط با دخترهای خوشگل و یاکلاس بگردن خوبه من اون منطقه امن رو می شکستم  چون من نه خوشگل بودم نه باکلاس یه دختر پرمو بودم با صورت ریز البته من اصلا بی ادب و تنبل نبودم خیر سرم مدرسه نمونه دولتی میخوندم یعنی میخوام بگم درسم خوب یود زیر ۱۹ معدلم نبود اها من فقیر هم بودم 

الان بعد ۲۰  سال خداروشکر نه تو اون شهرم نه دوست دارم هیچ کدامو ببینم . چون که میگن روزرسخت برادر نداره اون منم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید هم فرکانسای خودتو پیدامیکردی ماهم کلی دروداف بودن که محلم نمیذاشتن  دوتا درس خون پیداکردم باهاشون رفیق شدم خوش می‌گذشت 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
همکلاسی های من هم خیلی آدم های گوشت تلخی بودن و همیشه منو مسخره میکردن

عه منم دقیقا همین بودن الان سرکارم بعضی همکارهای خانم جلف بازی و مسخره بازی در میارن سرپزستمون میگفتذچقدر فتارشون زشته خیال کردن خیلی بامزه ان اینجور ی   خدا شاهده رفتار همکارهای  منم همین بود 

باید هم فرکانسای خودتو پیدامیکردی ماهم کلی دروداف بودن که محلم نمیذاشتن دوتا درس خون پیداکردم باهاش ...

متاسفانه ۱۲ سال رفتم مدرسه هم فرکانس نبودم گناه من چی بود یه بچه درسخون فقیر بودم برای پیشرفت درسی مثلا دبستان سرکوچه نمیزاشتنم میرفتم سه کوچه بتلاتر بچه پولدارها که میفیت اموزشی بهتر بود البته اون موقع ها مدرسه رایگان بود 

منم دقیقا همین بودم فکر کن شکلات میاوردن به همه میدادن به من نمیدادن😐

وای بخدا منم چقدر دختر ها بدن بخدا دخترها خیلی بدن 

مخصوصا ببینن یکی فقیرع من زیادوضع مالس خوبی نداشتم درس خون بودم اومده بودم مذرسه راهنمایی نمونه دولتی شهرمون که بالا شهر بود وای بعد ۲۰ سال  با اینکه الان سرکارم هنوز وحشت دارم ببینمشون چقدر مسخرم کزدن چقدر تحقیر یادم نمیره

منم تو مدرسه اروم و ساکت بودم، لاغر بودم اعتماد به نفسمم پایین بودچند تا سلیطه سعی میکردن بخندن و سر ...

بعد ۲۰ سال نگاه میکنم بنظرم ادمهای با ذات شرارت و خرابی بودن 

وای بخدا منم چقدر دختر ها بدن بخدا دخترها خیلی بدن مخصوصا ببینن یکی فقیرع من زیادوضع مالس خوبی نداشت ...

دلیلش همون حسادته. اگه خوشگل تر از خودشون باشی یا درست خوب باشه و پیشرفت کنی نمیتونن ببین واسه همین حرص خودشونو اینجوری خالی میکردن. منم نمیتونم ببینمشون یبار اتفاقی یکیشونو تو بازار دیدم راهمو کج کردم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝