2777
2789
چرا اصن جواب نمیدن ؟ فقط تعلیق میکنن

وای فقط اسمت 🥺

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام

اطلاع ندارم.

تعلیق چند روزه کردن؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون چون دیدم از انجیل نقل قول کرده بودید 😘

خواهش می کنم.

💙💙💙

دیدم قشنگ بود گذاشتم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جالب اینه که هر چیزی قبلا کار می کرد الان خراب شده. یکی نیست بگه شما اگر بلد نیستید دست نزنید به کد.

اتفاقا بلدن خوب هم بلدن

هرکاری بخوان بلدن انجام بدن

به عنوان مثال حتی بلدن چه کار کنن که عکسی که میذاریم اول اونا تایید کنن بعد منتشر بشه

حالا اینا چطور بلد نیستن مشکلات سایت از جمله علایم نگارشی در عنوان رو بردارن؟

خودشون عمدا دوس دارن کاربرا رو آزار بدن 😏

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
اتفاقا بلدن خوب هم بلدنهرکاری بخوان بلدن انجام بدنبه عنوان مثال حتی بلدن چه کار کنن که عکسی که میذار ...

نه بعضی وقتا تو یک سایت برای تنظیم و ایجاد قابلیت های جدید ، یه سری از قابلیت ها تغییر میکنن یا خراب میشن دیگه هم درست نمیشن

اینا کلا هدفشون این بود که شرایط و سخت تر و محدود تر کنن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان چندین ماهه که سرچ سایت خرابه !پرکاربردترین قسمت برای من بود.

دقیقا 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

سلام

برای شما موقع پست یا تاپیک زدن، می نویسه که مطلب شما به زودی منتشر می شود❓️

سلامبرای شما موقع پست یا تاپیک زدن، می نویسه که مطلب شما به زودی منتشر می شود❓️

سلام 

ارسال میشه همون دیقه ولی صفحه رو که رفرش میکنم نیست و دیگه ارسال نمیشه

نوتیفامم باز نمیشه برای اکثر دوستام

-تعلیق

سلام ارسال میشه همون دیقه ولی صفحه رو که رفرش میکنم نیست و دیگه ارسال نمیشهنوتیفامم باز نمیشه برای ا ...

سلام

تازه عضو شدین دارن چک می کنن.

از تعدادی از کاربران روز ۲۰ فروردین می گفتن براشون درست شده اما اون ها بهمن عضو شده بودن.

سلام ارسال میشه همون دیقه ولی صفحه رو که رفرش میکنم نیست و دیگه ارسال نمیشهنوتیفامم باز نمیشه برای ا ...

@ensanbashim  

سلام

شما هم همین مشکل رو دارین یا از شما کلا درست شده؟

سلامتازه عضو شدین دارن چک می کنن.از تعدادی از کاربران روز ۲۰ فروردین می گفتن براشون درست شده اما اون ...

خداروشکر دوتا اکانت های دیگم با دوروز تاخیر باز شدن بالاخره 🫠🤣

امیدوارم زودتر درست بشه 🥲

-تعلیق

خداروشکر دوتا اکانت های دیگم با دوروز تاخیر باز شدن بالاخره 🫠🤣امیدوارم زودتر درست بشه 🥲

امیدوارم

کاربران جدید کلا از وضع چک کردن می دیدم که می گفتن ناراضی هستن.