2777
2789

باز چی شده

مگه نگفتن مثبته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اسرائیل و امریکا فقط سازمان سنجش و اموزش پرورش رو بزنن

بقران دعای یه ملت دانش اموز پشت سرشونه

پدرمونو دراوردید بابااااا وقتی روانیه دوقطبی هستید چرا میشید مسئول سنجش و بچه های مردمو اذیت میکنید

عاشق گربه هااااا🤍

خب نهاییه دیگه 

چون سال دیگه تاثیرش قطعیه 

خیلی ساده است

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خبرش فیکه

مگه کشکه؟ وقتی شورا تایید کرده دیگه آموزش و پرورش خیلی غلط میکنه بیاد چپه کنه. اصلا خود آموزش و پرورش سوئیچ بود بیاید تعداد دروس رو کم کنیم

ویران‌گر اعظم هستم!

خب اره برا کسایی هست که امسال یازدهم هستننه برا کنکوری هاچون سال دیگه که یازدهمی های امسال کنکور مید ...

قرار بوده شش تا درس باشه ولی تاپیک گفته کل دروس

ویران‌گر اعظم هستم!

کی گفته باز؟ تصویب شد رفت دیگ اینک نمیاد دیگ اه

کانال شاد راه موفقیت اموزش پرورش کرمانشاه اعلام کرده🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

کاش الکی باشه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

باز چی شدهمگه نگفتن مثبته

ن مثبتش ک هیچی اصن ب درد اونایی ک میخوان ۴۰۵ کنکور بدن نمیخوره

ور داشتن باز کل درسارو نهایی کردن انگار مسخره پدرشونیم

کاش اسرائیل و امریکا فقط سازمان سنجش و اموزش پرورش رو بزننبقران دعای یه ملت دانش اموز پشت سرشونهپدرم ...

وای بقراااااان که حق گفتییییی

کاش خبر قطعی نشه

اگه بشه بدبخت میشیم