2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خشک خوبیه؟!

آره هر دوش خوبه من راضی بودم تا شش ماهگی بیومیل ای آر میدادم بعد شش ماهگی سوپرامیل ۲ الآنم سوپرامیل مخصوص یک تا سه سالگی شروع کردم از سوپرامیل بیشتر راضیم 

آره هر دوش خوبه من راضی بودم تا شش ماهگی بیومیل ای آر میدادم بعد شش ماهگی سوپرامیل ۲ الآنم سوپرامیل ...

ممنون عزیزم 

بچم آپتامیل میخوره انگاری دوست نداره 

بهش وزنم نمیده 

گفتم عوض کنم براش بیومیل بگیرم ببینم چطوره وزن دهیش 

ممنون عزیزم بچم آپتامیل میخوره انگاری دوست نداره بهش وزنم نمیده گفتم عوض کنم براش بیومیل بگیرم ببینم ...

بیومیل بگیر اگه اوکی بود اگه نه که سوپرامیل هم خوبه پروبیوتیک هم هست باعث یبوست نمیشه چون چربه بچه رو بهتر سیر می‌کنه دختر من وزنش پایین بود هر چی شیرهای دیگه میدادم وزن نمی‌گرفت مخصوصا ببلاک ولی سوپرامیل بهتر بود براش نمیگم‌ وزنش عالی شده و تپل شده نه وزنش ایده اله 

بیومیل بگیر اگه اوکی بود اگه نه که سوپرامیل هم خوبه پروبیوتیک هم هست باعث یبوست نمیشه چون چربه بچه ر ...

خب خداروشکر انشاالله سلامت باشه همیشه ❤️

ممنون از اینکه وقت گزاشتید🙏🥰

آره هر دوش خوبه من راضی بودم تا شش ماهگی بیومیل ای آر میدادم بعد شش ماهگی سوپرامیل ۲ الآنم سوپرامیل ...

عزیزم منم به بچم سوپرامیل میدم الان چهارماهشه وزن گیری خوبه اما به شدت رفلاکس داره دکتر گفت اگه خیلی اذیتی شیرشو عوض کن بیومیل ای ار بده، من عوض نکردم اخه میگفتن ای ار کلی عوارض یبوست و...  داره ولی خیلی داره بالا میاره دلم میسوزه براش، نه کش و قوس میده بدنشو نه کم شیر میخوره نه بیخوابی داره شب تا صبحو راحت میخوابه ولی در طول روز با بازی کردن و تقلا کردن و..  بعد شیر خوردن هییی بالا میاد شیرش اذیته خیلی، نمیدونم چیکار کنم بنظرتون بیومیل ای ار رو امتحان کنم؟؟ چون بچم از اول کم وزن متولد شد این شیر برا وزن دهیش خوب هس؟ یبوست نمیاره؟ سوپرامیل خیلی خوب و خوشمزه بود زیادم میخورد  فقط هر چی میگذره در طول روز بالا اوردناش هی بیشتر شده