2777
2789

بچه ها من بهش شک دارم یه سره بهش زنگ میزنم تا بلاخره ببینم با کیه یا کی کنارشه دیگه خسته شدم حتی خودمم همش دارم قرص میخورم کمکم کنید شاید یه کدومتون یه حرفی بزنید که زندگیمو نجات بده اصلا انرژی زنانمو از‌ دست دادم از بس گیر دادم از خودم حالم داره بهم میخوره تو فکرم اینه بفهمم اگر با کسیه کلا بزارم برم خودمو نجات بدم

مامانم میگه بساز و تو مشتت بگیرش ولی بلد نیستم چجوری قلبشو به دست بیارم

خودت واونو اذیت نکن، منم اشتباه کردم بجای موندن و تو مشت گرفتن اومدم خونه بابام الان پشیمونم، دوره شرکت کن و برو روان درمانگر واسه ارامش خودت، خودتگ تغییر بدی اونم میاد سمتت

دوستم ما هیچی از زندگی و روان خودمون و مردها بلد نیستیم، من الان تازه دارم میفهمم تمام مشکلات زندگیم علتش چی بود،، فکر میکردم دیگه دوسش ندارم و جداشدم ازش ولی الان که دوره شرکت کردم میگم چقد راحت میتونستم عاشقش کنم، توروخدا اشتباه منو نکن، سعیم براینه که کمک کنم به دیگران شاید خدا بمن هم کمک کرد وفرصت دوباره داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت واونو اذیت نکن، منم اشتباه کردم بجای موندن و تو مشت گرفتن اومدم خونه بابام الان پشیمونم، دوره ش ...

سلام عزیزدلم ممنونم،ولی من واقعا هزینه مشاوره و این دوره ها رو ندارم

میشه بهم یاد بدی چیکار کنم؟چجوری بگیرمش تو مشتم؟همش میگم اگر دوسم داشت که اینکارارو نمیکرد

دوستم ما هیچی از زندگی و روان خودمون و مردها بلد نیستیم، من الان تازه دارم میفهمم تمام مشکلات زندگیم ...

خواهش میکنم کمکم کن

امشب پنجشنبه گفت به احتمال زیاد نیستم دو شیفت سرکارم  حسم میگه با دختر میخواد بره بیرون بهونه کرده من بهش زنگ نزنم دارم دیوونه میشم

خواهش میکنم کمکم کنامشب پنجشنبه گفت به احتمال زیاد نیستم دو شیفت سرکارم حسم میگه با دختر میخواد بره ...

باید روی عزت نفس ات کار کنی گلم. باید خودتو دوست داشته باشی. ضمنا روانپزشک برو. هزینه اش اونقدر نیست. شاید اختلال شکاک بودن داری و شاید هم حست درسته. پزشک تشخیص میده عزیزم. کدوم شهری؟ 

خواهش میکنم کمکم کنامشب پنجشنبه گفت به احتمال زیاد نیستم دو شیفت سرکارم حسم میگه با دختر میخواد بره ...

اره عزیزم کمکت میکنم تا جایی که بتونم، من دوتا دوره برداشتم حدودا 900 هزار تومن دوتاش شد الان پشیمونم که چرا قبلا گوش ندادم، از اول مشکلتو بگو، میخوای آیدی تلگرام بدم؟ 

ببین گوشی شوهرم هزاربار جلوم زنگ میخورد اما بهش گیر ندادم، اگه یذره سیاست لوندی داشتم زندگیم خراب نمیشد 

باید روی عزت نفس ات کار کنی گلم. باید خودتو دوست داشته باشی. ضمنا روانپزشک برو. هزینه اش اونقدر نیست ...

ببخشید شمامیدونین هزینه روان درمانگر واسه عصبانیت و خشم میخوام  حدودا چقدره؟ 

اره عزیزم کمکت میکنم تا جایی که بتونم، من دوتا دوره برداشتم حدودا 900 هزار تومن دوتاش شد الان پشیمون ...

اره عزیزم اگر میشه ایدی بهم بدید من تو تلگرام بهتون پیام میدم،خیلی ممنونم ازتون دوستم