2777
2789

هرکس بچه خودشو دوسداره میکوبه تو چش مردم

مگه اینکه معتاد اینا باشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحز خانواده من بقیه همه به بچه هاشون افتخار میکنن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عمه ی شوهرم افتخار می‌کرد که دخترش گوشی نداره پیش همه میگفت دختر منه دیگه فرق داره با بقیه 

گوشی دخترشو گرفته بود نگو دختره با گوشی اینو اون به دوست پسرش زنگ میزنه بعدم تو ۱۳ سالگی ازدواج کرد و تو ۱۴،۱۵ سالگی طلاق گرفت الانم ۱۸ سالشه یه دختر عملیه که گوشی از دستش نمیفته

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یکی از اقواممون ،بچه هاش نمونه قبول شدن،بعد مدتها بهم زنگ زد و همینو گف و یکم احوالپرسی و بعدم قطع کرد😑

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱