2777
2789
امیدوارم همیشه خوشبخت باشین..دوس داشتی تعریف کن

مرسی عزیزم

دوساله هروزش خاطرست از ریسکایی ک‌میکردمو‌ یواشکی میرفتیم بیرون تا علاقمون همش قشنگ بود همش با یاداوریش لبخند میاد گوشه لبم وقتایی ک تو زندگیم‌کم میارم با یاداوری اون روزا انگار همه‌چی باز برام‌تازه میشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین خاطراتم

خیابون میرزای شیرازیه

خوابگاهم اونجا بود

عقد بودیم

شوهرم میومد دنبالم

تو خیابون های اونجا قدم میزدیم 

لبو میخوردیم

یه شاخه گل رز میخرید و میرفت....

آخ .....

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بچه که بودم یه جوجه اردک خوشگل داشتم شب پیش خودم خوابوندم بیچاره خفه شد

بعدبادوستام براش مراسم عزاداری گرفتیم وروضه بعدم خاکش کردیم خیلی هم جدی بودیم

بهترین خاطرات من مال دوران بچگی واوایل نوجوونیم بوده

یه صلوات برای حاجت روائی بقیه وخودتون بفرستید.
مرسی عزیزم دوساله هروزش خاطرست از ریسکایی ک‌میکردمو‌ یواشکی میرفتیم بیرون تا علاقمون همش قشنگ بود ه ...

اخییییی ان شاءالله اینده ی شیرین نری رودرپیش روداشته باشین😍

اوووووه چ رمانتییییک عشقتون پایدارعزیزم😍

قراره چند روز دیگه بریم تو خیابونای اونجا باهم قدم بزنیم

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
اخییییی ان شاءالله اینده ی شیرین نری رودرپیش روداشته باشین😍

مرسی عزیزم همچنین😘

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
بچه که بودم یه جوجه اردک خوشگل داشتم شب پیش خودم خوابوندم بیچاره خفه شد بعدبادوستام براش مراسم عزاد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خدا

من ی جوجه رنگی داشتم انداختمش تولباسشویی بیچاره پرپرشد😂😂

مرسی عزیزم دوساله هروزش خاطرست از ریسکایی ک‌میکردمو‌ یواشکی میرفتیم بیرون تا علاقمون همش قشنگ بود ه ...

مامان و بابای منم با هم دوست بودن. الان چهل ساله دارن با هم زندگی می کنن. یه بار نشد دعوا یا جروبحثشونو ببینم. از مامانم می پرسم چرا اینجوریه؟ اصلا اختلاف نظر ندارین مگه؟ می گه داریم...ولی من همیشه یاد اون روزا میفتم...که چه جوری برای رسیدن به همدیگه جنگیدیم و صبر کردیم. دلم نمیاد ناراحت ببینمش...اونم همینطور. هر دو کوتاه میاییم. 

ایشالا شما هم تا آخر عمر همینجوری بمونین. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مامان و بابای منم با هم دوست بودن. الان چهل ساله دارن با هم زندگی می کنن. یه بار نشد دعوا یا جروبحثش ...

اخی عزیزم ایشاالله همیشه خوش باشن.

من برعکس تو دعوای مامان و بابام بزرگ شدم همدیگرو نمیخواستن خانوادها تصمیم‌گرفتنو اینام نشستن سرسفره عقد اخرم بعد چهارده سال جدا شدن همش دوس داشتم عاشق بشم ازدواج کنم فک‌میکردم هیچ وقت نمیتونم عاشق شم وقتی شوهرمو اولین بار دیدم ی حس خاصی بود ی جوری ک هیچکس این حسو بهم نمیداد خیلی خیلی عاشق شدم جونمم میخواست میدادم با وجود مخالفتای بابام و اختلاف شدید سطح خانوادها خواستم الانم پشیمون نیستم درسته اختلاف نظر تو همه زندگیا هست شاید بعضی وقتام خیلی خسته شم ولی ب عشقش خیلی چیزارو‌تحمل کردمو کوتاه اومدم الانم منتظرم بچه ایم ک از جنسشه فک‌کنم قراره دوباره عاشق شم از نوع جدیدش