2777
2789

همسرای شما هم همینن؟ البته خودمم خوشم زیاد نمیاد ولی خب از نظرش خیلی شلخته هست میگه اینا چیه شلوار گشاد مانتوهای گشاد شبیه پیراهن مردونه و ...

از نظر کوتاهی مشکلی نداره 

از نظر اون یه خانم باید مانتوهای مزونی بپوشه با کالج و رسمی طور باشه اون مدل تیپای اورسایز  خیلی هپلی هست بنظرش میگه شبیه پت و مت میشی با اون مانتوهای کوتاه اورسایز که شبیه پیراهن مردونه هستن

اون کفشهای مد شده گنده..همه از نظرش زشتن

همسرای شما هم همینن؟

البته من با کفشهای بزرگ موافق نیستم خودمم

خب سلیقه‌ایه 

هرکسی سلیقه‌ی خودشو داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ن ما دوسداریم 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر ندارم🦦

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نه همسر من دوس داره  اورسایز گشاد بپوشم   هیکلم دیده نشه🤣

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اصلا راجب لباسام نظر نمیده

چه زشت چه زیبا

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان همه مانتوهای من تا زیر زانو هستن و اصلا لباس راحت ندارم. البته نه اینکه دعوا کنه ها اصلا ..من ازش نظر میخوام میگه از این مدل لباسها نپوش شلخته طورن و بی نظم

دیگه نظرش هستش .اول شوهرم با شومیز  مخالف بود الان اوکی شده .

حالا بنظرم جلوش جبهه نگیر با ارامش جواب بده .کلا نظرش بر میگرده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘