2777
2789

اخه خیلی زوده درختا هنوز سبزن گلهای خیابونا هستن 😢😢😢

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی داره ؟😐😐😐

والا من هر روز که روشنش میکنم ، میگم خدابیامرزه مخترعش رو ، وگرنه ما توی این هوا چیکار میکردیم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلی گرمهکولر آبی دیگه فایده نداره😂باید حتما تو هر خونه یه یدونه گازی باشه👌🏻😂ما هم کولرمون رو رو ...

آره ما که چند ساله کولر آبیمون جمع کردیم

ناراحتی داره ؟😐😐😐والا من هر روز که روشنش میکنم ، میگم خدابیامرزه مخترعش رو ، وگرنه ما توی این هوا ...

خب زوده الان فروردینه ها 

خب زوده الان فروردینه ها

خوب باشه ، حالا نمیدونم شما ساکن کجایی ولی برای ما عادیه ، هر سال همین موقع ها روشن میکنیم . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب باشه ، حالا نمیدونم شما ساکن کجایی ولی برای ما عادیه ، هر سال همین موقع ها روشن میکنیم .

خب چون نمیدونی کجام و برا شما عادیه دلیل نمیشه فکر کنی برا ما هم عادیه 

خب چون نمیدونی کجام و برا شما عادیه دلیل نمیشه فکر کنی برا ما هم عادیه

باشه ، هر جور راحتی . ولی برای همچین چیزای الکی بخوای غصه بخوری توی زندگی خودت ضرر میکنی ، زندگی به اندازه کافی خودش سخت هست ، سخت ترش نکن با این دید منفی